Visa gymnasium.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas ditt gymnasieval? Vi samlar artiklar och information om coronviruset och skolan. Läs mer här!

Naturvetenskapsprogrammet, Naturvetenskap

Thoren Business School Stockholm
Programinformation
Stockholm
Naturvetenskapsprogrammet

Naturvetenskapsprogrammet, Naturvetenskap

Management program, Naturvetenskapsprogrammet

Management Program ger dig basen att stå på om dina ambitioner är höga. Om du är en person som siktar högt och vill ha en bred naturvetenskaplig grund har du hittat rätt.

På TBS i Stockholm har du valbara kurser inom t.ex. företagsekonomi och juridik, något som hjälper dig bygga upp en kompetens som garanterat kommer att ge dig ett efterfrågat yrke. Förutom åtta veckors praktik (unikt) så erbjuder Thoren Business School i Stockholm tre ledarskapsveckor där fokus ligger på det personliga och kommunikativa ledarskapet.

Inriktning Naturvetenskap

NATURVETENSKAP

  • Matematik 4 (100 poäng)
  • Biologi 2, Kemi 2, Fysik 2 (två kurser väljs) (100 poäng)
Är du intresserad och vill veta mer om Naturvetenskapsprogrammet, Naturvetenskap, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Videoreportage

Hitta din väg till framgång!

Thoren Business School

Vad drömmer du om? Få hjälp att hitta din väg till framgång med Thoren Business School - Affärsgymnasiet. Här jobbar du med case och är med och löser problem på riktiga företag.


Ansökan

Ansök till Naturvetenskapsprogrammet, Naturvetenskap

Som boende i samma kommun som Thoren Business School Stockholm söker du till programmet via Gymnasieantagningen Stockholms län. Bor du i en annan kommun gör du ansökan via antagningskansliet i din hemkommun.
Postadress: Box 4404, 102 68 STOCKHOLM
Telefon: 08-58 00 80 00
E-post: gyantagningen@storsthlm.se

Behörighet

För behörighet till Naturvetenskapsprogrammet behöver du godkända betyg från grundskolan i svenska/svenska som andraspråk, engelska, matematik, biologi, fysik, kemi samt minst sex andra ämnen.

Gymnasieexamen

Inriktningen Naturvetenskap på Naturvetenskapsprogrammet ger dig en högskoleförberedande gymnasieutbildning.

Få kontakt med skolan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Naturvetenskapsprogrammet, Naturvetenskap så kommer skolan att kontakta dig.

Thoren Business School Stockholm

Thoren Business School Stockholm

”Jag valde Management på TBS för att den ger mig en bra grund i de naturorienterade ämnena men också inom företagsamhet och ledarskap. Eftersom jag fortfarande inte vet vad jag vill arbeta med i framtiden tycker jag att det känns...


Läs mer om Thoren Business School Stockholm och visa alla program.

Kontaktuppgifter till Thoren Business School Stockholm

Thoren Business School Stockholm

Medborgarplatsen 25
118 72 Stockholm

 Visa telefonnummer
affarsgymnasiet.se

Skolrecensioner

Snittbetyg: 3,7

Baseras på 3 recensioner.

Missnöjd elev som bytt skola
(1)
Skolan är extremt oseriöst, ingen går till thoren för att plugga eller lära sig. Maten är hemsk, ofta frusen och var under ettan slut vid flera tillfällen. Vi bytte lärare och personal konstant och nya lärare hade inte koll på något. Det värsta med skolan är ändå den jobbiga atmosfären. Sjukt tacksam att jag fick en plats på en annan skola så j...
Rektor Johanna Svensson Kommentar:
Vad tråkigt att du upplevde din skoltid hos oss på det viset. Våra elever är skolans högsta prioritering och vi får givetvis ta med oss dina synpunkter i vårt fortsatta arbete. Våra elever har möjlighet att engagera sig i ett matråd där de kan vara med och påverka matserveringen samt vilka maträtter som ska serveras. Om du har övriga tankar och ...
Visa hela
Maffe Ariza
(5)
Det är annorlunda och gå Naturvetenskapsprogramet på thoren business school. Då vi har 8 veckors praktik sammanlagt något ingen annan naturklass vanligt viss har. Man känner sig speciell då det bara finns en naturklass i skolan. Jag skulle stark rekommendera och börja natur-natur på TBS då man ändå får än business känsla något som du säker komme...
Visa hela
wille larsson
(5)
När jag sökte till gymnasiet ville jag gå i en skolan som var modernare och mer motiverande lärare än på min grunskola. Thoren business School ligger i moderna och väldigt fräscha kontorslokaler mitt på medborgarplatsen. stämningen, lärarna och alla på skolan är också underbara.
Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information

Ta kontakt med skolan

För att få mer information om Naturvetenskapsprogrammet, Naturvetenskap från Thoren Business School Stockholm, fyll i dina uppgifter:

Recensioner
Utbildningsrecensioner
(3,7)
Baseras på 3 recensioner.

Du kanske också är intresserad av: