Visa gymnasium.se som: Mobil

Om skolan

Thoren Business School Solna 

Thoren Business School Solna – skolan där du får ett försprång ut i arbetslivet

Thoren Business School är en skola med stort hjärta och engagerade lärare. Skolan passar dig som vill utvecklas i en studiemiljö med hög ambitionsnivå. Här får du de bästa förutsättningarna oavsett om du i framtiden vill studera vidare, börja jobba direkt efter studenten eller starta ditt eget företag. 

Hundratals samarbeten

Med verklighetsbaserade projekt kommer du att ha en fot i arbetslivet och en i studierna. Thoren business school arbetar med case där du tillsammans med företag får arbeta i längre projektarbeten för att få en bättre förståelse för hur näringslivet fungerar och en mer strukturerad skoltid. 

Då Thoren Business School samarbetar med hundratals företag från olika branscher är en del av din utbildning, genom APL, på ett företag. Tidigare företag som Thoren Business School har samarbetat med är Spotify, ActionAid, Stockholmskällan och många fler.

Starta ditt eget företag

Under din tid på Thoren Business School får du möjligheten att starta ditt egna företag. TBS arbetar tillsammans med Ung Företagsamhet (UF) som hjälper unga att driva och starta egna företag.

Åk på Business Trip

Business Trip är en affärsresa som görs i årskurs två där du tillsammans med din klass får gå på föreläsningar, besöka platser och jobba med projekt som är integrerade i det program som du går. Thoren Business School har tidigare besökt länder som Gambia, USA, Island, England, Italien och Spanien. 

Unika lärmiljöer

Thoren Business School Solna har toppmoderna och kontorsliknande lokaler, designade för att inspirera dig och ge dig många nya idéer. Besök skolans hemsida för att se mer från lärmiljöerna.  


Är du intresserad och vill veta mer om Thoren Business School Solna, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan. Visa alla utbildningar på Thoren Business School Solna

Öppet hus

Välkommen till digitalt Öppet hus på Thoren Business School Solna!

Varmt välkommen till digitalt Öppet hus på Thoren Business School! Vi ser fram mot att lära känna dig och visa hur vi kan hjälpa dig att nå framgång. 

Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Vänligen besök vår hemsida för uppdaterad information. 

Varmt välkommen följande datum:

Datum:   2021-01-27    Tid:   18:00 - 20:00   Skicka gärna in en föranmälan på vår hemsida. Learn more
Datum:   2021-02-06    Tid:   12:00 - 14:00   Skicka gärna in en föranmälan på vår hemsida. Learn more
Datum:   2021-02-11    Tid:   18:00 - 20:00   Skicka gärna in en föranmälan på vår hemsida. Learn more

Program

Gör en intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill bli kontaktad av Thoren Business School Solna.

Hitta till skolan

Thoren Business School Solna

Terminalvägen 12B
171 73 Solna

 Visa telefonnummer
affarsgymnasiet.se

Recensioner

Snittbetyg: 4,2

Baseras på 29 recensioner.

!
(5)
Världens bästa rektor som rekryterat världens mest underbaraste lärare. Så fantastiska nya lärare!!!!! Börja här om ni vill ha grymma och stöttande lärare.
Amire
(5)
TBS Solna har ett gemenskap som ingen annan skola har. Utbildningen är det bästa och sättet lärarna lär ut gör att man blir motiverad till att gå till skolan och arbeta med sina uppgifter. Det jag älskar mest med skolan är att alla är med alla ingen blir utanför. TBS Solna är verkligen en välkomnande skola för alla oavsett vem du är. Jag tipsar ...
Visa hela
Elev
(4)
Jag bytte till TBS Solna under första terminen och jag ångrar absolut ingenting! TBS Solna är en fantastisk skola som jobbar hårt för att eleverna ska nå deras fulla potential. Det är en grym stämning och sammanhållning i både klasserna och hela skolan. TBS Solna är en skola där alla är välkomna och väl omhändertagna.
Rektor Inan Senturk Kommentar:
Jag blir så varm i hjärtat av att se att ni inte bara tror på konceptet utan lever den! Tack för att ni är med och bidrar till att skapa och bygga världens bästa skola och skolkultur! Det är ett nöje och lycka att vara rektor till er! ❤️❤️❤️❤️❤️

Med vänlig hälsning,
Rektor Inan Senturk
Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information

Ta kontakt med skolan

För att få mer information från Thoren Business School Solna, fyll i dina uppgifter:

Recensioner
Skolrecensioner
(4,2)
Baseras på 29 recensioner.