Visa gymnasium.se som: Mobil

Samhällsvetenskapsprogrammet, Medier, information & kommunikation

Thoren Business School Örebro
Programinformation
Örebro
Samhällsvetenskapsprogrammet
Samhällsvetenskapsprogrammet

Samhällsvetenskapsprogrammet, Medier, information & kommunikation

Läs om Medier, information och kommunikation på TBS i Örebro

Vare sig du går och grubblar över vad du vill jobba med i framtiden eller redan vet vad du vill bli så kan du hitta ditt hem här på Communication Program. Anledningen till att Communication Program på Thoren Business School är ett bra val är på grund av att du får en bred grund inom det samhällsvetenskapliga programmet och därmed många valmöjligheter efter studenten. 

Inriktningen Medier, information och kommunikation passar bäst för dig som har en kreativ attityd och som vill välja en medieinriktning som kommer att sätta dina sinnen och problemlösningsförmåga på prov med fokus på bilder, texter och grafisk formgivning. 

Inriktning/Profil

MEDIER, INFORMATION OCH KOMMUNIKATION

  • Journalistik, reklam och kommunikation 1 (100 poäng)
  • Medieproduktion 1 (100 poäng)
  • Medier, samhälle och kommunikation 1 (100 poäng)
Är du intresserad och vill veta mer om Samhällsvetenskapsprogrammet, Medier, information & kommunikation, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Videoreportage

Hitta din väg till framgång!

Thoren Business School

Vad drömmer du om? Få hjälp att hitta din väg till framgång med Thoren Business School - Affärsgymnasiet. Här jobbar du med case och är med och löser problem på riktiga företag.


Ansökan

Ansök till Samhällsvetenskapsprogrammet, Medier, information & kommunikation

Du söker programmet via antagningskansliet Gymnasieantagningen i Örebro län. Om du bor i en kommun som antagningskansliet inte har hand om söker du istället via din hemkommun.

Kontaktuppgifter
Postadress: Box 311 10 701 35 Örebro
Telefon: 019-211000  
Mejladress: gymnasieantagningen@orebro.se

Behörighet

För behörighet till Samhällsvetenskapsprogrammet behöver du ha godkända betyg från grundskolan i svenska/svenska som andraspråk, matematik, engelska, geografi, historia, religion, samhällskunskap samt minst fem andra ämnen.

Gymnasieexamen

Inriktningen Medier, information och kommunikation på Samhällsvetenskapsprogrammet ger dig en högskoleförberedande gymnasieutbildning

Få kontakt med skolan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Samhällsvetenskapsprogrammet, Medier, information & kommunikation så kommer skolan att kontakta dig.

Thoren Business School Örebro

”Det bästa med TBS är att lärarna är så hjälpsamma och förstående. Jag gillar även upplägget med blockschema” - Rut Olsson, Communication Program  Thoren Business School Örebro strävar efter samarbeten med både företag, universitet och föreningsliv. Kontakter med aktörer utanför skolans...


Läs mer om Thoren Business School Örebro och visa alla program.

Kontaktuppgifter till Thoren Business School Örebro

Thoren Business School Örebro

Östra Nobelgatan 9
703 61 Örebro

 Visa telefonnummer
affarsgymnasiet.se

Skolrecensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 1 recensioner.

Jad Boukhary
Skolan arbetar mycket med hur eleverna trivs och ser till att alla ligger bra till i sitt arbete. Kommunikationen man har med lärarna är underbar och man känner verkligen att de vill elevernas bästa!
Recensioner
Utbildningsrecensioner
(5,0)
Baseras på 1 recensioner.
Ta kontakt med skolan

För att få mer information om Samhällsvetenskapsprogrammet, Medier, information & kommunikation från Thoren Business School Örebro, fyll i dina uppgifter:

Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information