Om skolan

”Här förbereds du för arbetslivet på bästa sätt samtidigt som du får tre superroliga år tillsammans med vänner och lärare – Maya Otterling, Business Program

Thoren Business School Örebro – en av Europas bästa entreprenöriella skolor

Thoren Business School Örebro strävar efter samarbeten med såväl företag, universitet som föreningsliv. Kontakter med aktörer utanför skolans väggar erbjuder utmaningar och möten som är väldigt utvecklande för dig som elev. Här är bemötandet av och relationen till dig som elev ett mycket viktigt verktyg för att skapa Örebros bästa och populäraste gymnasieskola.

UF-skola i världsklass

År 2021 utsågs Thoren Business School Örebro till Årets UF-skola i Sverige av Ung Företagsamhet. Året därpå utnämndes skolan till en av hela Europas bästa entreprenöriella skolor av JA Europe – den europeiska motsvarigheten till Ung Företagsamhet.

Nära samarbete med företag

Thoren Business School samarbetar med hundratals företag i olika branscher. Genom dessa kontakter får du som elev möjlighet till spännande praktikplatser på företag inom ditt intresseområde. Du kan också få göra verklighetsbaserade case och projekt på exempelvis en reklambyrå eller en ekonomiavdelning.

Starta eget företag med UF

Oavsett vilket av skolans program du väljer har du under din tid på Thoren Business School möjlighet att starta ditt eget drömföretag i samarbete med Ung Företagsamhet (UF).

Åk på Business Trip

Genom åren har elever på Thoren Business School rest till bland annat Nepal, Gambia, Egypten, USA, Kina, Island, England, Italien och Spanien. På dessa resor får du som elev många värdefulla erfarenheter och kunskaper att ta med dig hem.

Fina lokaler med centralt läge

Det finns ett tiotal Thoren Business Schools som alla ligger centralt i orten i fråga med närhet till de företag som man samarbetar med. Lärandet är alltid i fokus och skolans miljöer är utformade för att uppmuntra till arbete och diskussion, men även till avkoppling.

Thoren Sports Academy

Du som brinner för idrott kan gå med i Thoren Business Schools egen idrottsförening: Thoren Sports Academy. Föreningen ger dig möjlighet att utöva din idrott under det individuella valet, vilket hjälper dig lyckas med din idrottssatsning samtidigt som du får en förstklassig utbildning.

Är du intresserad och vill veta mer om Thoren Business School Örebro, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan. Visa alla utbildningar på Thoren Business School Örebro

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill bli kontaktad av Thoren Business School Örebro.

Thoren Business School Örebro

Östra Nobelgatan 9

affarsgymnasiet.se

Snittbetyg: 4,8

Adam

Bästa skolan, lätt att få höga betyg :D det är bara att göra ditt bästa så får du betyg baserat på ansträngningen <3

Ekonomi elev

Fantastiska lärare, extremt engagemang från lärare och elevhälsan. Alla som jobbar på skolan bry sig om en och gör allt för att man ska ha de så bra som möjligt under sin gymnasietid.

N

Lärarna är supportande och värnar om oss elever både personlighetsmässigt men även arbetsmässigt. Efter att jag började min gymnasietid här på TBS har jag knutit god kontakt till potentiella arbetsgivare. Maten är även faaantastisk!!! Lokalerna är mysiga och det är lätt att finna arbetsro.

Skolrecensioner

För att få mer information från Thoren Business School Örebro, fyll i dina uppgifter: