Visa gymnasium.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas ditt gymnasieval? Vi samlar artiklar och information om coronviruset och skolan. Läs mer här!

Vad drömmer du om? Få hjälp att hitta din väg till framgång med Thoren Business School - Affärsgymnasiet. Här jobbar du med case och är med och löser problem på riktiga företag.

Om skolan

”Det bästa med TBS är att lärarna är så hjälpsamma och förstående. Jag gillar även upplägget med blockschema” - Rut Olsson, Communication Program 

Thoren Business School Örebro – ett av Sveriges främsta affärsgymnasier

Thoren Business School Örebro strävar efter samarbeten med både företag, universitet och föreningsliv. Kontakter med aktörer utanför skolans väggar erbjuder utmaningar och möten som är väldigt utvecklande för dig som elev. Här är bemötandet av och relationen till dig som elev ett mycket viktigt verktyg för att skapa Örebros bästa och populäraste gymnasieskola.

Nära samarbete med företag

Thoren Business School samarbetar med hundratals företag i olika branscher. Genom dessa kontakter får du som elev möjlighet till spännande praktikplatser på företag inom ditt intresseområde. Du kan också få göra verklighetsbaserade case och projekt på exempelvis en reklambyrå eller en ekonomiavdelning.

Starta eget företag med UF

Oavsett vilket av skolans program du väljer har du under din tid på Thoren Business School möjligheten att starta upp ditt eget drömföretag i samarbete med Ung Företagsamhet (UF).

Business trips till USA, Kina och Island

Genom åren har elever på Thoren Business School rest till bland annat Nepal, Gambia, Egypten, USA, Kina, Island, England, Italien och Spanien. På dessa resor får du som elev många värdefulla erfarenheter och kunskaper att ta med dig hem.

Fina lokaler med centralt läge

Det finns ett tiotal Thoren Business Schools som alla ligger centralt på orten med närhet till företagen man samarbetar med. Lärandet är i fokus och skolans miljöer utformas för att uppmuntra till arbete, diskussion och avkoppling.


Är du intresserad och vill veta mer om Thoren Business School Örebro, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan. Visa alla utbildningar på Thoren Business School Örebro

Program

Gör en intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill bli kontaktad av Thoren Business School Örebro.

Hitta till skolan

Thoren Business School Örebro

Östra Nobelgatan 9
703 61 Örebro

 Visa telefonnummer
affarsgymnasiet.se

Recensioner

Snittbetyg: 4,7

Baseras på 17 recensioner.

Tilde Karlsson
(5)
Jag är otroligt nöjd över att gå på Thoren Business School och läsa ekonomi. Jag finner en stor trygghet att gå på en liten skola, med en mysig miljö. Lärarna är väldigt engagerade i undervisningen, de motiverar oss, vill lära och hjälpa oss, och finns alltid där för varje elev.
Wais
(5)
Bra innehåll inför framtida studier
Jad Boukhary
(5)
Skolan arbetar mycket med hur eleverna trivs och ser till att alla ligger bra till i sitt arbete. Kommunikationen man har med lärarna är underbar och man känner verkligen att de vill elevernas bästa!
Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information

Ta kontakt med skolan

För att få mer information från Thoren Business School Örebro, fyll i dina uppgifter:

Recensioner
Skolrecensioner
(4,7)
Baseras på 17 recensioner.