Samhällsvetenskapsprogrammet, Ledar- och beteendevetenskap

Thoren Business School Malmö
Programinformation
Malmö
Samhällsvetenskapsprogrammet
(Läs mer) Öppet hus
2023-04-22
2023-05-10

Samhällsvetenskapsprogrammet, Ledar- och beteendevetenskap

Communication Program – Samhällsvetenskapsprogrammet på Thoren Business School Malmö

Har du ett brinnande intresse för samhällsfrågor eller människors beteende och vill göra skillnad på riktigt? Framtiden behöver goda samhällsentreprenörer och ledare som vågar skapa förändring!

På Communication Program får du utveckla dina kommunikativa förmågor och ledaregenskaper genom utbildning i retorik, ledarskap och entreprenörskap. Communication Program har en beteendevetenskaplig inriktning och genom studier i sociologi, filosofi och psykologi utvecklar du dina kunskaper om människor och deras beteende. Det är här modiga, handlingskraftiga och engagerade ledare och samhällsentreprenörer blir till!

Är du intresserad och vill veta mer om Samhällsvetenskapsprogrammet, Ledar- och beteendevetenskap, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Ansökan

Ansök till Samhällsvetenskapsprogrammet, Ledar- och beteendevetenskap

Du söker programmet via antagningskansliet Gymnasieantagningen Malmö. Om du bor i en kommun som antagningskansliet inte har hand om söker du istället via din hemkommun.

Kontaktuppgifter
Postadress: Besöksadress: Storgatan 20, Postadress: Gymnasie- och vuxenutbildningsförvaltningen, Malmö stad, 205 80 Malmö
Telefon: 040-34 33 90 
Mejladress: antag@malmo.se

Behörighet

För behörighet till Samhällsvetenskapsprogrammet behöver du ha godkända betyg från grundskolan i svenska/svenska som andraspråk, matematik, engelska, geografi, historia, religion, samhällskunskap samt minst fem andra ämnen.

Gymnasieexamen

Samhällsvetenskapsprogrammet är ett högskoleförberedande gymnasieprogram.

Få kontakt med skolan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Samhällsvetenskapsprogrammet, Ledar- och beteendevetenskap så kommer skolan att kontakta dig.

Thoren Business School Malmö

Välkommen till Thoren Business School Malmö!

“Det bästa med TBS Malmö är att det inte känns som en skola utan som en familj.” – Lana Farouq, Communication Program Det som gör Thoren Business School Malmö till en unik skola är de ambitiösa lärarna som tillsammans med...


Läs mer om Thoren Business School Malmö och visa alla program.

Kontaktuppgifter till Thoren Business School Malmö

Thoren Business School Malmö

Stora Nygatan 52
211 37 Malmö

 Visa telefonnummer
affarsgymnasiet.se

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Ta kontakt med skolan

För att få mer information om Samhällsvetenskapsprogrammet, Ledar- och beteendevetenskap från Thoren Business School Malmö, fyll i dina uppgifter:

Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information