COVID-19 - hur påverkas ditt gymnasieval? Vi samlar artiklar och information om coronviruset och skolan. Läs mer här!

Recensioner av Thoren Business School Malmö

Snittbetyg: 5

Andrea
Utbildningen handlar mycket om dagens samhälle och är väldigt aktuell. Det är även jätte kul att fota och filma och man lär sig nya saker varje dag. Att producera egen film men även läsa om dagliga situationer runt om i världen och hur medier påverkar dessa är vad denna utbildning kommer att bidra med. Super roligt och informerande!
Älskar skolan! Skolan har en underbar gemenskap och vi är som en familj. Studieron på skolan är super! Man får saker gjort och lärarna bryr sig om eleverna
Felicia
Skolan är super bra, härliga elever och härliga lärare! Känslan på skolan är grym! Och jag ångrar inte en sekund att jag valde skolan.
Sara
Jag går i årskurs 1 och är så nöjd över mitt val! Thorén har ett super bra koncept & jag ångrar inte en sekund att jag valde som jag gjorde. Jag råder alla att välja denna skolan!
Katta
Engagerade och roliga lärare!
Tja
Jättebra och roliga lärare som varierar undervisningen. Jag är supernöjd med lokalerna också. Fräscha och mysiga. Det är bra stämning och alla känns välkomna. Jag går Communication-programmet.

Recensionspolicy

recensionspolicy gymnasium.se

Vill du lämna en recension om en skola eller ett program på gymnasium.se? Kul! Då bidrar du med att hjälpa andra elever att hitta en gymnasieutbildning. Läs gärna vår recensionspolicy om hur vi godkänner och publicerar recensioner.

Ladda ner recensionspolicyn här!

Medlemslogin