Recensioner av Thoren Business School Jönköping

Snittbetyg: 4,4

Baseras på 8 recensioner.

E

Generellt är skolan en riktigt dålig skola, absolut att de finns något med skolan som är bra men det negativa överväger. Varför? Jo, det ska jag berätta. 1. När skolan precis hade öppnat lovade dem massa saker som sedan aldrig blev till, t.ex. matkort. 2. Rektorn har anställt för många lärare som inte är behöriga eller har en legitimation, v...

Thoren Business School Jönköping Kommentar:
Tack för dina synpunkter! Våra elever är vår högsta prioritering och det är väldigt tråkigt att du känner dig missnöjd. Vi kommer att ta till oss av kritiken och ta dina synpunkter i beaktande i vårt arbete framöver. I stället för matkort får eleverna äta lunch varje dag i vår egen matsal, där vi strävar efter att kunna servera så mångsidig och...
Visa hela
Eng

Jag bor lite utanför stan men efter nästan ett år kan jag säga att det är värt att pendla, alla vuxna är snälla, vi jobbar på ett annat sätt än vad man gör på vanliga skolor, bra sammanhållning i gruppen, massa föreläsare som kommer till oss.

Elev

Jag älskar verkligen att gå på TBS, det är en sån familjär känsla medan det samtidigt är så fina lokaler så det känns inte som att man är i skolan utan mer som på en arbetsplats. Lärarna och koncepten är tip top!

Elev på Communication program

Jag trivs otroligt bra på TBS. Det är en skola där alla känner alla, där alla blir sedda och får den hjälp man behöver för att lyckas i utbildningen. Jag tror verkligen att jag kommer ha alla verktyg för att lyckas när jag tar studenten från TBS.

S.R

Varför TBS passar mig så bra är för att jag har alltid varit intresserad av naturvetenskap, teknik och innovation men samtidigt också varit ekonomiskt intresserad. Därför är det så bra att man här på TBS kan gå Natur men också få ”affärsbiten” i det hela. Jag ser verkligen fram emot att bli en riktig naturentreprenör!

Anonym

Jag går i ettan på ekonomi och är nöjd med skolan, lärarna, rektorn och kompisar. Det är bra mat och jag gillar att det är nära tilö stan. Jag ville inte gå i en stor skola, så den passar mig perfekt!

Anonym

En bra skola där man verkligen får lära sig om arbetslivet , hur man får göra olika case , men framförallt så får man lära sig att jobba i grupper och olika varje gång då det är nyttigt för hjärnan, man blir så mycket mer nära med alla på skolan !!

"ekonom"

Gillar verkligen vår skola, just för att den inte känns som en vanlig skola utan typ som en arbetsplats. Det känns jättebra att vara här och alla vuxna är snälla, man får lätt kompisar och vi jobbar inte heller på ett vanligt sätt utan med case, det känns mycket roligare än på en vanlig skola.

Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information

Medlemslogin