Samhällsvetenskapsprogrammet, Samhällsentreprenör

Thoren Business School Gävle
Programinformation
Gävle
Samhällsvetenskapsprogrammet
samhällsvetenskap

Samhällsvetenskapsprogrammet, Samhällsentreprenör

Communication Program – Samhällsentreprenör

Har du ett brinnande intresse för samhällsfrågor eller människors beteende och vill göra skillnad på riktigt? Framtiden behöver goda samhällsentreprenörer och ledare som vågar skapa förändring!

På Communication Program får du utveckla dina kommunikativa förmågor och ledaregenskaper, vilket ger dig alla förutsättningar för att jobba med samhällsnyttiga projekt och case samt driva företag som gör samhället till en lite bättre plats. Du kan även välja att inrikta dig mot beteendevetenskap och fördjupa din förståelse för människors agerande, socialisation och samspel. Det är här modiga, handlingskraftiga och engagerade ledare och samhällsentreprenörer blir till!

Som grädde på moset har du även praktik i 11 veckor så att du kan lära dig mer om arbetslivet och testa dina kunskaper i den riktiga världen.

Programfördjupning: Samhällsentreprenör 

  • Pedagogiskt ledarskap – 100 poäng
  • Entreprenörskap – 100 poäng
  • Retorik – 100 poäng
Är du intresserad och vill veta mer om Samhällsvetenskapsprogrammet, Samhällsentreprenör, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Ansökan

Ansök till Samhällsvetenskapsprogrammet, Samhällsentreprenör

Du söker programmet via antagningskansliet Gymnasieantagningen för Dalarna och Gävleborg. Om du bor i en kommun som antagningskansliet inte har hand om söker du istället via din hemkommun.

Kontaktuppgifter
Postadress: Sturegatan 30 791 51 Falun
Telefon: 023-77 70 30
Mejladress: antag@dalakf.se

Behörighet

För behörighet till Samhällsvetenskapsprogrammet behöver du ha godkända betyg från grundskolan i svenska/svenska som andraspråk, matematik, engelska, geografi, historia, religion, samhällskunskap samt minst fem andra ämnen.

Gymnasieexamen

Samhällsvetenskapsprogrammet med inriktning samhällsentreprenör ger dig en högskoleförberedande examen. 

Få kontakt med skolan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Samhällsvetenskapsprogrammet, Samhällsentreprenör så kommer skolan att kontakta dig.

Thoren Business School Gävle

Thoren Business School Gävle – för dig som vill mer

“Det bästa med TBS är att man får mycket hjälp och stöd av lärarna, speciellt under coachtiden.” – Owis Khaezran, Communication Program Thoren Business School Gävle är den lagom stora skolan med det stora hjärtat. Skolan är väldigt bra på...


Läs mer om Thoren Business School Gävle och visa alla program.

Kontaktuppgifter till Thoren Business School Gävle

Thoren Business School Gävle

Holmparken 1
803 10 Gävle

 Visa telefonnummer
affarsgymnasiet.se

Skolrecensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 2 recensioner.

Alin

Lärarna får en att utvecklas som individ och nå ens mål. Skolan har en motiverande miljö och personalen är bland de bästa människorna jag träffat. Jag kan inte tänka mig en bättre skola!

Förstaårselev som inte vill sluta här

Jag går första året på samhällsvetenskapsprogrammet. Redan efter första veckan trivdes jag otroligt mycket. Denna skola har gjort så att jag blivit mer intresserad av skolarbetet och gör att jag vill satsa på att få bra betyg. Alla lärare ser till att eleven känner sig bekväm och säker i alla uppgifter man gör. Dem ser även till att man får bra ...

Visa hela
Recensioner
Utbildningsrecensioner
(5,0)
Baseras på 2 recensioner.
Ta kontakt med skolan

För att få mer information om Samhällsvetenskapsprogrammet, Samhällsentreprenör från Thoren Business School Gävle, fyll i dina uppgifter:

Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information