Visa gymnasium.se som: Mobil

Samhällsvetenskapsprogrammet, Beteendevetenskap

Thoren Business School Gävle
Programinformation
Gävle
Samhällsvetenskapsprogrammet
samhällsvetenskapsprogrammet

Samhällsvetenskapsprogrammet, Beteendevetenskap

Communication Program / Samhällsvetenskapsprogrammet

Har du ett intresse för kommunikation? Vill du lära dig mer om psykologi? Eller känner du för att göra skillnad i samhället? Communication Program är ett bra val eftersom du får en bred grund och därmed många valmöjligheter efter studenten. Har du en kreativ attityd kan du välja medieinriktningen som sätter dina sinnen och din problemlösningsförmåga på prov med fokus på bilder, texter och grafisk formgivning. Är du mer intresserad av ledarskap, kommunikation och människor kan du välja beteendevetenskap som profil. Möjligheterna är många.

Inriktning/profil Ledar- beteendevetenskap

Är du en person som inspirerar, övertygar och leder andra människor så att ni tillsammans kan lyckas? Då har du hittat rätt inriktning för dig.

  • Pedagogiskt ledarskap 100 p
  • Entreprenörskap 100 p
  • Retorik 100 p
Är du intresserad och vill veta mer om Samhällsvetenskapsprogrammet, Beteendevetenskap, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Videoreportage

Hitta din väg till framgång!

Thoren Business School

Vad drömmer du om? Få hjälp att hitta din väg till framgång med Thoren Business School - Affärsgymnasiet. Här jobbar du med case och är med och löser problem på riktiga företag.


Ansökan

Ansök till Samhällsvetenskapsprogrammet, Beteendevetenskap

Du söker programmet via antagningskansliet Gymnasieantagningen för Dalarna och Gävleborg. Om du bor i en kommun som antagningskansliet inte har hand om söker du istället via din hemkommun.

Kontaktuppgifter
Postadress: Sturegatan 30 791 51 Falun
Telefon: 023-77 70 30
Mejladress: antag@dalakf.se

Behörighet

För behörighet till Samhällsvetenskapsprogrammet behöver du ha godkända betyg från grundskolan i svenska/svenska som andraspråk, matematik, engelska, geografi, historia, religion, samhällskunskap samt minst fem andra ämnen.

Gymnasieexamen

Inriktningen Ledar- och beteendevetenskap på Samhällsvetenskapsprogrammet ger dig en högskoleförberedande gymnasieutbildning.

Få kontakt med skolan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Samhällsvetenskapsprogrammet, Beteendevetenskap så kommer skolan att kontakta dig.

Thoren Business School Gävle

”Jag valde skolan för att den kändes väldigt ambitiös, mysig samt att skolan ligger så centralt!” - Josefin Norrman, Communication Program Thoren Business School Gävle är den lagom stora skolan med det ännu större hjärtat. Skolan är väldigt bra på att...


Läs mer om Thoren Business School Gävle och visa alla program.

Kontaktuppgifter till Thoren Business School Gävle

Thoren Business School Gävle

Holmparken 1
803 10 Gävle

 Visa telefonnummer
affarsgymnasiet.se

Skolrecensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 3 recensioner.

Ebba V
Jättebra lärare som verkligen tror på eleverna & ger alla elever dem möjligheter man behöver. Man känner sig sedd då det är en väldigt familjelär skola där man känner en stark känsla av sitt egna värde. Relation mellan elev och elev, lärare och elev och slutligen rektor & elev är otroligt bra! Vilket medföljer goda koncentrationsförmågan då man ...
Visa hela
Kärlek till Thoren
Älskar skolan, lärarna och det otroliga engagemanget för eleverna!
Kärlek till Thoren
Älskar skolan, lärarna och det otroliga engagemanget för eleverna!
Recensioner
Utbildningsrecensioner
(5,0)
Baseras på 3 recensioner.
Ta kontakt med skolan

För att få mer information om Samhällsvetenskapsprogrammet, Beteendevetenskap från Thoren Business School Gävle, fyll i dina uppgifter:

Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information