Visa gymnasium.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas ditt gymnasieval? Vi samlar artiklar och information om coronviruset och skolan. Läs mer här!

Handels- och administrationsprogrammet, Handel & service

Thoren Business School Gävle
Programinformation
Gävle
Handels- och administrationsprogrammet

Handels- och administrationsprogrammet, Handel & service

Commerce Program, Handels- och administrationsprogrammet

Tycker du om att arbeta med m.nniskor och samtidigt ha möjlighet att kunna påverka din egen lön? Vill du bli framtidens toppsäljare? Oavsett om du är intresserad av att jobba i en butik, eller kanske till och med har ambitioner att bli en internationell säljare utomlands är Commerce Program på Thoren Business School Gävle det rätta valet. En säljutbildning är alltid oerhört värdefull och något som alla företag ser som en merit.

Inriktningar/Profiler

  • Säljare
  • Egen företagare
  • Visual merchandiser/Koordinator

Vill du lära dig att skapa säljande miljöer, från idé till genomförande?

Vi arbetar med butiks- och fönsterexponering, utställning, mässor, teater och film. Här får du kunskap om olika material, belysning, modellbygge, handtextning, Skisser och hur man kombinerar varor och jobbar med rekvisita.
Vi varvar teori och träning i skolan med skarpa projekt och studiebesök på företag och mässor. Med dessa kunskaper i kombination med säljträning blir du eftertraktad av arbetsgivarna och får en för Handelsprogrammet unik grundutbildning.

Är du intresserad och vill veta mer om Handels- och administrationsprogrammet, Handel & service, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Videoreportage

Hitta din väg till framgång!

Thoren Business School

Vad drömmer du om? Få hjälp att hitta din väg till framgång med Thoren Business School - Affärsgymnasiet. Här jobbar du med case och är med och löser problem på riktiga företag.


Ansökan

Ansök till Handels- och administrationsprogrammet, Handel & service

Som boende i samma kommun som Thoren Business School Gävle söker du till programmet via Antagningskansliet Region Dalarna. Bor du i en annan kommun gör du ansökan via antagningskansliet i din hemkommun.
Postadress: Myntgatan 2 791 51 Falun
Telefon: 023-77 70 30
E-post: antag@dalakf.se

Behörighet

För behörighet till Handels- och administrationsprogrammet behöver du ha godkända betyg från grundskolan i svenska/svenska som andraspråk, engelska, matematik samt minst fem andra ämnen.

Gymnasieexamen

Handels- och administrationsprogrammet ger dig en yrkesexamen.

Få kontakt med skolan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Handels- och administrationsprogrammet, Handel & service så kommer skolan att kontakta dig.

Thoren Business School Gävle

Thoren Business School Gävle

”Det bästa med skolan är gemenskapen, APL och UF. Vi får möjlighet att träffa många erfarna personer från näringslivet!” - Lorentz Tuchtenhagen, Commerce Program åk 2 Thoren Business School Gävle är den lagom stora skolan med det ännu större hjärtat....


Läs mer om Thoren Business School Gävle och visa alla program.

Kontaktuppgifter till Thoren Business School Gävle

Thoren Business School Gävle

Holmparken 1
803 10 Gävle

 Visa telefonnummer
affarsgymnasiet.se

Skolrecensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 1 recensioner.

Elvira
(5)
Skolan har allt, trevlig personal, kompetenta lärare. Det bästa med skolan är att alla lärare har dresscode och ser lite uppklädd ut. Det gör mig motiverad att plugga. En annan toppensak är coachtiden på fredagar, då får man personlig hjälp av lärarna. Behöver man inte hjälp/man ligger inte efter så får du studera på valfri plats
Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information

Ta kontakt med skolan

För att få mer information om Handels- och administrationsprogrammet, Handel & service från Thoren Business School Gävle, fyll i dina uppgifter:

Vad vill du veta mer om?
Boka ett digitalt möte med Thoren Business School Gävle
Recensioner
Utbildningsrecensioner
(5,0)
Baseras på 1 recensioner.

Du kanske också är intresserad av: