Försäljnings- och serviceprogrammet

Thoren Business School Gävle
Programinformation
Gävle
Försäljnings- och serviceprogrammet

Försäljnings- och serviceprogrammet

Commerce Program – Försäljnings- och serviceprogrammet

Vill du bli framtidens toppsäljare? Tycker du om kundkontakt och vill ha möjlighet att påverka din egen lön? Har du en affärsidé som du vill förverkliga? Framtiden behöver fler säljare och egenföretagare som har såväl digital kompetens som insikter i hållbar utveckling. Oavsett om du har intresse av att jobba i eller äga en butik, ambitioner att bli en internationell säljare utomlands eller starta eget företag så är Commerce Program det rätta valet.

Programfördjupningar

Egenföretagare

Vill du satsa helhjärtat på att bli företagare och har huvudet fullt med idéer? På programfördjupningen Egenföretagare får du full koll på ekonomi, marknadsföring och mycket mer!

Är du intresserad och vill veta mer om Försäljnings- och serviceprogrammet, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Fortsatta studier

Välj till Svenska 3 och Engelska 6 för att bli behörig för högskolestudier.

Ansökan

Ansök till Försäljnings- och serviceprogrammet

Du söker programmet via antagningskansliet Gymnasieantagningen för Dalarna och Gävleborg. Om du bor i en kommun som antagningskansliet inte har hand om söker du istället via din hemkommun.

Kontaktuppgifter
Postadress: Sturegatan 30 791 51 Falun
Telefon: 023-77 70 30
Mejladress: antag@dalakf.se

Behörighet

För behörighet till Försäljnings- och serviceprogrammet behöver du ha godkända betyg från grundskolan i svenska/svenska som andraspråk, engelska, matematik samt minst fem andra ämnen.

Gymnasieexamen

Försäljnings- och serviceprogrammet ger dig en yrkesexamen. Genom att välja till vissa kurser får du även högskolebehörighet.

Få kontakt med skolan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Försäljnings- och serviceprogrammet så kommer skolan att kontakta dig.

Thoren Business School Gävle

Thoren Business School Gävle – för dig som vill mer

“Det bästa med TBS är att man får mycket hjälp och stöd av lärarna, speciellt under coachtiden.” – Owis Khaezran, Communication Program Thoren Business School Gävle är den lagom stora skolan med det stora hjärtat. Skolan är väldigt bra på...


Läs mer om Thoren Business School Gävle och visa alla program.

Kontaktuppgifter till Thoren Business School Gävle

Thoren Business School Gävle

Holmparken 1
803 10 Gävle

 Visa telefonnummer
affarsgymnasiet.se

Skolrecensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 1 recensioner.

Elvira

Skolan har allt, trevlig personal, kompetenta lärare. Det bästa med skolan är att alla lärare har dresscode och ser lite uppklädd ut. Det gör mig motiverad att plugga. En annan toppensak är coachtiden på fredagar, då får man personlig hjälp av lärarna. Behöver man inte hjälp/man ligger inte efter så får du studera på valfri plats

Recensioner
Utbildningsrecensioner
(5,0)
Baseras på 1 recensioner.
Ta kontakt med skolan

För att få mer information om Försäljnings- och serviceprogrammet från Thoren Business School Gävle, fyll i dina uppgifter:

Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information