COVID-19 - hur påverkas ditt gymnasieval? Vi samlar artiklar och information om coronviruset och skolan. Läs mer här!

Vad drömmer du om? Få hjälp att hitta din väg till framgång med Thoren Business School - Affärsgymnasiet. Här jobbar du med case och är med och löser problem på riktiga företag.

Om skolan

”Jag valde skolan för att den kändes väldigt ambitiös, mysig samt att skolan ligger så centralt!”
- Josefin Norrman, Communication Program

Thoren Business School Gävle – för dig som vill mer

Thoren Business School Gävle är den lagom stora skolan med det ännu större hjärtat. Skolan är väldigt bra på att få elever engagerade i Ung Företagsamhet (UF). Som elev här blir du väl förankrad i det lokala näringslivet samtidigt som du får förståelse för den globala affärsvärlden.

Nära samarbete med företag

Thoren Business School samarbetar med hundratals företag i olika branscher. För dig som elev innebär det att en del av utbildningen, i form av APL, alltid är förlagd på ett företag. Det ger även möjligheter till verklighetsbaserade case och projekt. Du kan exempelvis lära dig om sociala medier på en marknadsavdelning eller vara med vid ett bokslut på en ekonomiavdelning.

Starta eget företag

Oavsett vilket av TBS program du väljer har du under din gymnasietid möjligheten att starta upp ditt eget drömföretag. Thoren Business School samarbetar med Ung Företagsamhet (UF), Sveriges största organisation som hjälper unga människor att starta och driva eget företag.

Årliga resor - Business Trips

Tack vare Thoren Business Schools resor har elever genom åren fått möjlighet att besöka bland annat Nepal, Gambia, Egypten, USA, Kina, Island, England, Italien och Spanien. På dessa resor får du som elev många värdefulla erfarenheter och kunskaper att ta med dig hem.

Centralt läge

Alla TBS-skolor ligger i city med närhet till alla företag som skolan samarbetar med. Här är lärandet alltid i fokus och skolans miljöer utformas för att uppmuntra till arbete, diskussion och avkoppling.

Är du intresserad och vill veta mer om Thoren Business School Gävle, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan. Visa alla utbildningar på Thoren Business School Gävle

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill bli kontaktad av Thoren Business School Gävle.

Thoren Business School Gävle

Holmparken 1
803 10 Gävle

affarsgymnasiet.se

Snittbetyg: 4,7

Natalie
Bästa valet jag har gjort! Älskar lärarna och kurserna.
Kajsa
Bästa tänkbara valet av gymnasieskola tycker jag. Bra lärare och bra trivselmiljö. Maten är även riktigt god och kursen är även superrolig.
Alin
Lärarna får en att utvecklas som individ och nå ens mål. Skolan har en motiverande miljö och personalen är bland de bästa människorna jag träffat. Jag kan inte tänka mig en bättre skola!

För att få mer information från Thoren Business School Gävle, fyll i dina uppgifter:

Skolrecensioner