”På TBS får vi andra möjligheter gentemot andra gymnasieskolor genom större satsningar på UF och APL. Det gör att jag kommer att ha större valmöjligheter efter studenten.”  - Josephin Hedegård, Business Program åk 2

Välkommen till Thoren Business School Karlstad!

Engagerade lärare med fantastisk driv och stark kamratanda är en självklarhet på Thoren Business School Karlstad. Här får du en modern gymnasieutbildning som ger rätt verktyg för framtiden. Det som gör skolan unik är att du får både teoretisk och praktisk kunskap i faktiskt nätverkande och företagskontakter.

Nära samarbete med företag

TBS samarbetar med hundratals företag i olika branscher. Detta märker du som elev av genom att du får göra praktik på ett företag, så kallat arbetsplatsförlagt lärande. Du får också delta i spännande case och projekt knutna till näringslivet. Skolans samarbetsföretag kan hjälpa dig lära dig om bland annat sociala medier på en marknadsavdelning eller hur man gör bokslut på en ekonomiavdelning.

Ung företagsamhet på TBS

På alla program som erbjuds på Thoren Business School Karlstad har du möjlighet att starta upp ditt eget drömföretag. Skolan samarbetar med Ung Företagsamhet (UF), som hjälper unga människor att starta och driva eget företag.

Åk på Business Trips till England eller Kina

Du som elev kan få åka på en spännande Business trip för att få ökade kunskaper och erfarenheter. Tidigare elever på skolan har besökt bland annat Nepal, Gambia, Egypten, USA, Kina, Island, England, Italien och Spanien.

Nära centrum

Alla TBS-skolor ligger centralt och med närhet till de företag som du kan få göra praktik på. Lärandet är alltid i fokus och lokalerna anpassas för att uppmuntra till arbete, diskussion och avkoppling.

Är du intresserad och vill veta mer om Thoren Business School Karlstad, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan. Visa alla utbildningar på Thoren Business School Karlstad

Video

Vad drömmer du om? Få hjälp att hitta din väg till framgång med Thoren Business School - Affärsgymnasiet. Här jobbar du med case och är med och löser problem på riktiga företag.

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill bli kontaktad av Thoren Business School Karlstad.

Thoren Business School Karlstad

Järnvägsgatan 4
652 25 Karlstad

www.affarsgymnasiet.se