Thoren Business School Karlstad

i Karlstad
Få mer information om skolan 👍

Om skolan

Välkommen till Affärsgymnasiet! 

Är du intresserad av företagande? Vill du testa detta på gymnasiet samtidigt som du bygger kunskap och växer som människa? Då är Affärsgymnasiet rätt skola för dig. 

Traditionell kunskap 

Affärsgymnasiet värdesätter och kvalitetssäkrar kunskap – för det är kunskap som lägger grunden för din kompetens och karriär. Skolans mål är att ge dig de bästa förutsättningarna för att utvecklas och nå din examen med så goda studieresultat som möjligt. 

Verkligt företagande 

Utöver kvalitativ undervisning får du praktiska erfarenheter genom skolans verklighetsnära tillvägagångssätt – exempelvis i form av case, projekt och UF. Du tränas i att arbeta “på riktigt” och lösa verkliga utmaningar, samtidigt som du kan knyta kontakter i näringslivet. 

Global förståelse 

På Affärsgymnasiet löper globala perspektiv som en röd tråd. Skolan har också internationella samarbeten, vilket innebär att du får interagera med elever och aktörer i andra länder. På så sätt lär du dig om andra affärskulturer och hållbarhet ur flera synvinklar: allt från ekonomisk lönsamhet till miljöhänsyn och socialt ansvar.  

Stark skolanda 

Affärsgymnasiet präglas av trivsel, studiero och god gemenskap, vilket gör att du kan må bra och lyckas i skolan. Lärarna ställer höga krav, men finns alltid nära till hands för att hjälpa och stötta dig mot dina mål. Här får du alla förutsättningar att ta dina studier till nästa nivå.

Hockeygymnasium

På Affärsgymnasiet i Karlstad kan du mixa din hockeysatsning med gymnasiestudier. I samarbete med Grums IK får du alla förutsättningar att lyckas i skolan och i rinken. Hockeygymnasieträningen bedrivs tre dagar i veckan. Som elev på hockeygymnasiet ingår du i Grums IK:s J18/J20-lag. 

Efter studenten 

Efter studenten har du behörighet att studera vidare på högskola eller universitet. Med de färdigheter du fått och kontakter du knutit kan du även börja jobba direkt eller bli egenföretagare. Många elever gör faktiskt om sina UF-företag till riktiga bolag efter studenten. 

Affärsgymnasiet på 10 sekunder:

  • Jobba med case tillsammans med näringslivet
  • Driv eget UF-företag
  • Samarbeta med elever runtom i världen
  • Ta dina studier till nästa nivå i kunskapsfrämjande lokaler Är du intresserad och vill veta mer om Thoren Business School Karlstad, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan. Visa alla utbildningar på Thoren Business School Karlstad

Öppet hus

Välkommen på Öppet hus på Thoren Business School Karlstad!

Nu bjuder vi in till Öppet hus på Thoren Business School Karlstad!

Ta chansen att spana in våra trivsamma lokaler, träffa elever och personal och lära känna oss bättre! 

Varmt välkommen följande datum:

Datum:   2024-01-21    Tid:   12:00 - 13:00  
Datum:   2024-02-05    Tid:   17:00 - 18:00  

Huvudman

Thorengruppen AB

Fristående gymnasieskola

Läs mer här

32 gymnasieskolor

Program

Gör en intresseanmälan

Gör en intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill bli kontaktad av Thoren Business School Karlstad.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.

Hitta till skolan

Thoren Business School Karlstad

Järnvägsgatan 4
652 25 Karlstad

Tel: 073-089 98 09

Recensioner

Snittbetyg: 4,9

Baseras på 9 recensioner
Skriv en recension
5/5
Alvi
16 nov 2018

Mycket trisam skola med familjär miljö. Hög nivå på lärarna och fina lokaler

4/5
Dennis
16 nov 2018
Alltid trevligt bemötande

Jag går första året på ekonomiprogrammet och trivs hur bra som helst. Man grå alltid ett trevligt bemötande av både lärare och elever. Lokalerna är fräscha och man har mycket fr...

Visa hela
5/5
Albert
16 nov 2018
MITT ANDRA HEM

Aldrig trivts så bra på en skola som jag gör här. Går i skrivande stund tredje året på Management program - naturvetenskapsprogrammet, och kan inte säga något annat än att jag...

Visa hela
Sponsrad