Visa gymnasium.se som: Mobil

”På TBS får vi andra möjligheter gentemot andra gymnasieskolor genom större satsningar på UF och APL. Det gör att jag kommer att ha större valmöjligheter efter studenten.”  - Josephin Hedegård, Business Program åk 2

Välkommen till Thoren Business School Karlstad!

Engagerade lärare med fantastisk driv och stark kamratanda är en självklarhet på Thoren Business School Karlstad. Här får du en modern gymnasieutbildning som ger rätt verktyg för framtiden. Det som gör skolan unik är att du får både teoretisk och praktisk kunskap i faktiskt nätverkande och företagskontakter.

Nära samarbete med företag

TBS samarbetar med hundratals företag i olika branscher. Detta märker du som elev av genom att du får göra praktik på ett företag, så kallat arbetsplatsförlagt lärande. Du får också delta i spännande case och projekt knutna till näringslivet. Skolans samarbetsföretag kan hjälpa dig lära dig om bland annat sociala medier på en marknadsavdelning eller hur man gör bokslut på en ekonomiavdelning.

Ung företagsamhet på TBS

På alla program som erbjuds på Thoren Business School Karlstad har du möjlighet att starta upp ditt eget drömföretag. Skolan samarbetar med Ung Företagsamhet (UF), som hjälper unga människor att starta och driva eget företag.

Åk på Business Trips till England eller Kina

Du som elev kan få åka på en spännande Business Trip för att få ökade kunskaper och erfarenheter. Tidigare elever på skolan har besökt bland annat Nepal, Gambia, Egypten, USA, Kina, Island, England, Italien och Spanien.

Nära centrum

Alla TBS-skolor ligger centralt och med närhet till de företag som du kan få göra praktik på. Lärandet är alltid i fokus och lokalerna anpassas för att uppmuntra till arbete, diskussion och avkoppling.


Är du intresserad och vill veta mer om Thoren Business School Karlstad, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan. Visa alla utbildningar på Thoren Business School Karlstad

Öppet hus

Välkommen till Öppet hus på Thoren Business School Karlstad!

Vill du se mer av skolan, träffa elever och lärare och få hjälp med att hitta det perfekta programmet för just dig? Varmt välkommen till Öppet hus på Thoren Business School! Vi ser fram mot att träffa dig och visa hur vi kan hjälpa dig att nå framgång. 

Varmt välkommen följande datum:

Datum:   2020-01-18    Tid:   11:00 - 13:00
Datum:   2020-01-28    Tid:   17:00 - 19:00

Program

Video

Vad drömmer du om? Få hjälp att hitta din väg till framgång med Thoren Business School - Affärsgymnasiet. Här jobbar du med case och är med och löser problem på riktiga företag.

Gör en intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill bli kontaktad av Thoren Business School Karlstad.

Hitta till skolan

Thoren Business School Karlstad

Järnvägsgatan 4
652 25 Karlstad

 Visa telefonnummer
www.affarsgymnasiet.se

Recensioner

Snittbetyg: 4,9

Baseras på 9 recensioner.

Alvi
(5)
Mycket trisam skola med familjär miljö. Hög nivå på lärarna och fina lokaler
Dennis
(4)
Jag går första året på ekonomiprogrammet och trivs hur bra som helst. Man grå alltid ett trevligt bemötande av både lärare och elever. Lokalerna är fräscha och man har mycket frihet under ansvar
Albert
(5)
Aldrig trivts så bra på en skola som jag gör här. Går i skrivande stund tredje året på Management program - naturvetenskapsprogrammet, och kan inte säga något annat än att jag varmt rekommenderar alla att gå här. Började på skolan utan att känna någon överhuvudtaget i min årskurs, men det förändrades snabbt. Gemenskapen på skolan är otrolig...
Visa hela
Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information

Ta kontakt med skolan

För att beställa information från Thoren Business School Karlstad, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Skolrecensioner
(4,9)
Baseras på 9 recensioner.