TAU Learning Hantverksgymnasium i Malmö

TAU Learning i Malmö har både gymnasieutbildningar och vuxenutbildningar. Alla skolans utbildningar kombinerar teori med praktiskt arbete. Tyngdpunkten kommer alltid att ligga på hantverksfärdighet. Alla skolans gymnasieutbildningar är högskoleförberedande. Lärarna på TAU är eller har varit yrkesverksamma designers, konstnärer, formgivare och möbelmästare. De har stor erfarenhet inom sina ämnesområden och de vet att eleverna förr eller senare måste ut i yrkeslivet och att man hela tiden måste ha detta som mål.

I skolans olika studios och verkstäder arbetar ni elever med modern teknik. Ni får dock även lära er arbeta enligt traditionella hantverksmetoder. Till sitt förfogande har eleverna bland annat snickeriverkstäder, modellverkstäder, ateljéer och CNC-maskiner.

Visa alla utbildningar på TAU Learning Hantverksgymnasium

Bygg- och anläggningsprogrammet

Hantverksprogrammet

Andel lärare med leg. och behörighet 2020/21

Antal elever per lärare 2020/21

TAU Learning Hantverksgymnasium
TAU Learning Hantverksgymnasium 18,5

TAU Learning Hantverksgymnasium

Brännögatan 2

www.taulearning.net

Snittbetyg: 4

Felicia
Taulearning är bra på sina saker. Jag har dock bara gått där i snart 1 år, men skolan är bra. Lärarna i dom olika ämnena är duktiga på det dom gör. Dom hjälper en direkt om man behöver hjälp. Skolan är som en stor familj, alla pratar med alla och nästan alla umgås med varandra. Alla tar hänsyn till ens val, och man är väldigt självständig i allt.
Skolrecensioner