Visa gymnasium.se som: Mobil

Hantverksprogrammet, Finsnickeri: Interiör & design

TAU Hantverksskola
Programinformation
Malmö
Antal elever: cirka 30 (.)
Hantverksprogrammet
Lärlingsutbildning
  • Antagningspoäng: 90,0
    (medelvärde: 199,2) * statistik från 2021
Interiör & design

Om utbildningen

Interiör & design

Utbildningen tar sig an designämnet från ett hantverksperspektiv. Vi arbetar projektbaserat och tematiskt med formproblem. I välutrustade ateljéer och verkstäder får du möjlighet att experimentera och arbeta med idé- och konceptutveckling på ett praktiskt sätt. Stort utrymme ges till personlig kreativ utveckling. Förutom undervisning i design och formgivning av produkter, möbler, textil inredning, interiör och rum ges omfattande undervisning i de digitala verktygen InDesign, Illustrator, Photoshop och SketchUp.

Efter utbildningen har du utformat en portfolio som du kan använda för att söka vidare till högre utbildning eller söka arbete och frilansuppdrag inom hantverk, interiör, design och arkitektur.

Är du intresserad och vill veta mer om Hantverksprogrammet, Finsnickeri: Interiör & design, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Film

Behörighet

För behörighet till Hantverksprogrammet behöver du ha godkända betyg från grundskolan i svenska/svenska som andraspråk, engelska, matematik samt minst fem andra ämnen.

Gymnasieexamen

Hantverksprogrammet leder till en yrkesexamen. För att få en högskoleförberedande gymnasiexamen behöver du få godkänt i engelska 6, svenska 2, svenska 3 alternativt svenska som andraspråk 2 och 3.

Ansökan

Ansök till Hantverksprogrammet, Finsnickeri: Interiör & design

Du söker programmet via antagningskansliet Gymnasieantagningen Malmö. Om du bor i en kommun som antagningskansliet inte har hand om söker du istället via din hemkommun.

Kontaktuppgifter
Postadress: Besöksadress: Storgatan 20, Postadress: Gymnasie- och vuxenutbildningsförvaltningen, Malmö stad, 205 80 Malmö
Telefon: 040-34 33 90 
Mejladress: antag@malmo.se

Kontakta skolan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Hantverksprogrammet, Finsnickeri: Interiör & design så kommer skolan att kontakta dig.

TAU Hantverksskola

TAU Hantverksskola i Malmö

TAU Hantverksskola i Malmö har både gymnasieutbildningar och vuxenutbildningar. Alla skolans utbildningar kombinerar teori med praktiskt arbete. Tyngdpunkten kommer alltid att ligga på hantverksfärdighet. Alla skolans gymnasieutbildningar är högskoleförberedande. Lärarna på TAU är eller har varit yrkesverksamma designers, konstnärer, formgivare...


Läs mer om TAU Hantverksskola och visa alla program.

Kontaktuppgifter

TAU Hantverksskola

Brännögatan 2
211 24 Malmö

 Visa telefonnummer
www.tauhantverksskola.com

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Ta kontakt med skolan

För att få mer information om Hantverksprogrammet, Finsnickeri: Interiör & design från TAU Hantverksskola, fyll i dina uppgifter:

Vad vill du veta mer om? *
Skicka broschyr om gymnasiet
Vill skugga
Påminn om öppet hus
Skicka info om vux
Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information