Visa gymnasium.se som: Mobil

Hur tänker du kring gymnasievalet? Svara på vår korta undersökning och ha chans att vinna ett presentkort från SF Anytime värt 295 kr! ➡️ Gör undersökningen här!

Bygg- och anläggningsprogrammet, Måleri

TAU Hantverksskola
Programinformation
Malmö
Antal elever: cirka 10 (.)
Bygg- och anläggningsprogrammet
Lärlingsutbildning
  • Antagningspoäng: 177,5
    (medelvärde: 177,5) * statistik från 2021
Måleri

Om utbildningen

Yrkermåleri & dekorativ fördjupning

Utbildningen ger dig grundläggande kunskaper där du får lära dig måleriprocessens alla moment, från förberedelse, spackling, målning och tapetsering till väggbeklädnader och dekorativa tekniker samt färglära. Vi lägger också vikt på planering och kommunikation då detta är viktiga pelare inom yrket. Så länge det finns intresse finns det utrymme för utveckling inom yrket och vi ger dig alla möjligheter för en framtida anställning inom branschen.

Efter utbildningen får du ett visst antal timmar som du kan räkna in i de lärlingstimmar som Måleribranschens Yrkes Nämnd (MYN) kräver du ska ha gjort, innan du kan räknas som färdigutbildad målare.

Är du intresserad och vill veta mer om Bygg- och anläggningsprogrammet, Måleri, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Film

Behörighet

För behörighet till Bygg- och anläggningsprogrammet behöver du ha godkända betyg från grundskolan i svenska/svenska som andraspråk, engelska, matematik samt minst fem andra ämnen.

Gymnasieexamen

Bygg- och anläggningsprogrammet leder till en yrkesexamen. För att få en högskoleförberedande gymnasiexamen behöver du få godkänt i engelska 6, svenska 2, svenska 3 alternativt svenska som andraspråk 2 och 3.

Ansökan

Ansök till Bygg- och anläggningsprogrammet, Måleri

Du söker programmet via antagningskansliet Gymnasieantagningen Malmö. Om du bor i en kommun som antagningskansliet inte har hand om söker du istället via din hemkommun.

Kontaktuppgifter
Postadress: Besöksadress: Storgatan 20, Postadress: Gymnasie- och vuxenutbildningsförvaltningen, Malmö stad, 205 80 Malmö
Telefon: 040-34 33 90 
Mejladress: antag@malmo.se

Kontakta skolan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Bygg- och anläggningsprogrammet, Måleri så kommer skolan att kontakta dig.

TAU Hantverksskola

TAU Hantverksskola i Malmö

TAU Hantverksskola i Malmö har både gymnasieutbildningar och vuxenutbildningar. Alla skolans utbildningar kombinerar teori med praktiskt arbete. Tyngdpunkten kommer alltid att ligga på hantverksfärdighet. Alla skolans gymnasieutbildningar är högskoleförberedande. Lärarna på TAU är eller har varit yrkesverksamma designers, konstnärer, formgivare...


Läs mer om TAU Hantverksskola och visa alla program.

Kontaktuppgifter

TAU Hantverksskola

Brännögatan 2
211 24 Malmö

 Visa telefonnummer
www.tauhantverksskola.com

Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 1 recensioner.

Emelie Svensson
Jag påbörjade min Måleri utbildning förra året här på Tau Hantverksskola. Under denna perioden har jag framförallt uppmärksammat lärarnas pedagogik. Här får man som elev möjlighet att prova sig fram och lära sig av sina misstag och därefter få facit och feedback till varför det blev som det blev. Jag uppskattar att det är själva hantverket som ä...
Visa hela
Recensioner
Utbildningsrecensioner
(5,0)
Baseras på 1 recensioner.
Ta kontakt med skolan

För att få mer information om Bygg- och anläggningsprogrammet, Måleri från TAU Hantverksskola, fyll i dina uppgifter:

Vad vill du veta mer om? *
Skicka broschyr om gymnasiet
Vill skugga
Påminn om öppet hus
Skicka info om vux
Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information