Hur tänker du kring gymnasievalet? Svara på vår korta undersökning och ha chans att vinna ett presentkort från SF Anytime värt 295 kr! ➡️ Gör undersökningen här!

TAU Hantverksskola i Malmö

TAU Hantverksskola i Malmö har både gymnasieutbildningar och vuxenutbildningar. Alla skolans utbildningar kombinerar teori med praktiskt arbete. Tyngdpunkten kommer alltid att ligga på hantverksfärdighet. Alla skolans gymnasieutbildningar är högskoleförberedande. Lärarna på TAU är eller har varit yrkesverksamma designers, konstnärer, formgivare och möbelmästare. De har stor erfarenhet inom sina ämnesområden och de vet att eleverna förr eller senare måste ut i yrkeslivet och att man hela tiden måste ha detta som mål.

I skolans olika studios och verkstäder arbetar ni elever med modern teknik. Ni får dock även lära er arbeta enligt traditionella hantverksmetoder. Till sitt förfogande har eleverna bland annat snickeriverkstäder, modellverkstäder, ateljéer och CNC-maskiner.

Är du intresserad och vill veta mer om TAU Hantverksskola, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan. Visa alla utbildningar på TAU Hantverksskola

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill bli kontaktad av TAU Hantverksskola.

Andel lärare med leg. och behörighet 2021/22

www.tauhantverksskola.com

Snittbetyg: 4,5

Emelie Svensson
Jag påbörjade min Måleri utbildning förra året här på Tau Hantverksskola. Under denna perioden har jag framförallt uppmärksammat lärarnas pedagogik. Här får man som elev möjlighet att prova sig fram och lära sig av sina misstag och därefter få facit och feedback till varför det blev som det blev. Jag uppskattar att det är själva hantverket som ä...
Visa hela
Felicia
Taulearning är bra på sina saker. Jag har dock bara gått där i snart 1 år, men skolan är bra. Lärarna i dom olika ämnena är duktiga på det dom gör. Dom hjälper en direkt om man behöver hjälp. Skolan är som en stor familj, alla pratar med alla och nästan alla umgås med varandra. Alla tar hänsyn till ens val, och man är väldigt självständig i allt.
Skolrecensioner

För att få mer information från TAU Hantverksskola, fyll i dina uppgifter:

Vad vill du veta mer om? *
Skicka broschyr om gymnasiet
Vill skugga