Om skolan

Täby Yrkesgymnasium erbjuder utbildningar inom Fordon och transport samt Hantverksprogrammet Frisör, barberare och hår- och makeupstylist

Täby Yrkesgymnasium är en gymnasieskola som erbjuder samtlig utbildning inom fordon och transportbranschen samt frisör, barberare och hår- och makeupstylist.

Skolan har en fot i verkligheten och fokus ligger på individen, vilket gör det möjligt att du som elev ska få en bra grund för en god fortsättning i livet. Du hittar Täby Yrkesgymnasium i ändamålsenliga lokaler två kilometer väster om Täby centrum, endast 100 meter från SL-trafikens busshållplats.

Skolan erbjuder alla inriktningar som ingår i det nationella fordons- och transportprogrammet samt från hösten 2021 Hantverksprogrammet – Frisör, barberare och hår- och makeupstylist. Gymnasieutbildningen är treårig och från det andra året så är alla inriktningar på skolan lärlingsutbildningar.

En närhet till branschen

Ett av Täby Yrkesgymnasiums mål är att kunna erbjuda sina elever så verklighetsanknuten utbildning som möjligt, vilket de också kan göra genom skolans nära samarbete med branschen. Det innebär att du som elev blir väl förberedd för arbetslivet redan under din utbildning. Du kommer alltid att studera en relevant utbildning som är riktad mot att kunna hjälpa dig in i arbetslivet direkt efter studenten.

En god gemenskap

Täby Yrkesgymnasium är en liten skola vilket innebär att det är väldigt lätt att lära känna de andra eleverna och lärarna på skolan. Det är en skola med god gemenskap, som eleverna trivs på vilket gynnar skolans arbetsmiljö och ditt lärande.

Tre skäl att välja Täby Yrkesgymnasium:

• Verklighetsanknytning:Nära kopplingar till arbetslivet
  • Gemenskap:Lär känna dina skolkamrater och ha kul tillsammans
  • Långsiktighet:En friskola som ser till att du får den utbildning du ska ha

Läs mer på deras hemsida här

Är du intresserad och vill veta mer om Täby Yrkesgymnasium, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan. Visa alla utbildningar på Täby Yrkesgymnasium

Täby Yrkesgymnasium på Facebook

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill bli kontaktad av Täby Yrkesgymnasium.

Täby Yrkesgymnasium

Enhagsvägen 11
187 40 Täby

tabyyrkesgymnasium.se

För att få mer information från Täby Yrkesgymnasium, fyll i dina uppgifter:

Vad vill du veta mer om?
Jag vill byta till er skola
Påminn mig om öppet hus
Jag vill skugga en elev / gå en prova-på-dag
Jag har en fråga

Det finns inga recensioner än.