Välkommen till en skola med ambition!

Täby Yrkesgymnasium erbjuder utbildningar inom Fordon och transport samt Hantverksprogrammet Frisör, barberare och hår- och makeupstylist.

En god gemenskap

Vi är ett mindre gymnasium där alla känner varandra och med god gemenskap och hög trivselfaktor, vilket är avgörande för framgångsrikt lärande. Vi arbetar med stort individuellt fokus på varje elev.

Som elev hos oss erbjuds du en verklighetsanknuten utbildning i och med vårt nära samarbete med branschen. Du som elev blir väl förberedd för arbetslivet redan under din utbildning.

En närhet till branschen

Skolan erbjuder alla inriktningar som ingår i det nationella Fordons- och transportprogrammet samt Hantverksprogrammet – Frisör, barberare och hår- och makeupstylist. Gymnasieutbildningen är treårig och dina studier kommer att bedrivas både i skolan och ute på en arbetsplats. Detta ger dig bästa möjligheter att gå ut i arbete i direkt anslutning till att du tar studenten.

Täby Yrkesgymnasium är en liten skola vilket innebär att det är väldigt lätt att lära känna de andra eleverna och lärarna på skolan. Det är en skola med god gemenskap, som eleverna trivs på vilket gynnar skolans arbetsmiljö och ditt lärande.

Tre skäl att välja Täby Yrkesgymnasium:

• Verklighetsanknytning: Nära koppling till arbetslivet
  • God gemenskap: Lär känna dina skolkamrater och ha kul tillsammans
  • Vi har höga förväntningar på våra elever och oss själva

Du hittar Täby Yrkesgymnasium i ändamålsenliga lokaler två kilometer väster om Täby centrum, endast 100 meter från SL-trafikens busshållplats.

Är du intresserad och vill veta mer om Täby Yrkesgymnasium, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan. Visa alla utbildningar på Täby Yrkesgymnasium

Täby Yrkesgymnasium på Facebook

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill bli kontaktad av Täby Yrkesgymnasium.

Täby Yrkesgymnasium

Enhagsvägen 11
187 40 Täby

tabyyrkesgymnasium.se

Det finns inga recensioner än.

För att få mer information från Täby Yrkesgymnasium, fyll i dina uppgifter:

Vad vill du veta mer om?
Jag vill byta till er skola
Påminn mig om öppet hus
Jag vill skugga en elev / gå en prova-på-dag
Jag har en fråga