Välkommen till Sveriges Ridgymnasium i Flyinge!

Utbildningen passar dig som vill kombinera din gymnasieutbildning med ditt hästintresse, den bygger på naturbruksprogrammet med inriktning lantbruk och profilen Häst / Ridsport. Som elev på SRG Flyinge får du gå på samma skola som hippologieleverna, ni har samma lärare och kommer också bo ihop på Flyinges elevhem.

Du kommer att ha mycket praktisk erfarenhet av ridning och hästskötsel och kan därför börja jobba direkt efter studenten. Vanliga yrkesutgångar är:

• Hästskötare
  • Ryttare
  • Ridinstruktör
  • Ungdomsledare

På SRG bryr man sig om sina elever!

Visa alla utbildningar på Sveriges Ridgymnasium i Flyinge

Välkommen på Öppet hus!

Kom och träffa lärare och elever på Sveriges Ridsportgymnasium i Flyinge.

Varmt välkommen följande datum:

Datum:   2019-11-19    Tid:   18:00 - 20:00
Datum:   2020-01-15    Tid:   18:00

Naturbruksprogrammet

Sveriges Ridgymnasium i Flyinge

Flyinge Kungsgård
247 29 Flyinge

www.ridgymnasium.nu

missnöjd
Skolan lovar mycket men håller inte de dom lovar. Skulle inte rekommendera till någon. Många lektioner utan lärare. Oengagerad lärare i ridningen, som står och pratar med kolleger eller pratar i telefon. Ibland kan till och med läraren lämna ridhuset. De som har egna hästar blir favoriserade av tränarna och får mer hjälp. De teoretiska ämnena ä...
Pernilla Haverstal, skolchef Sveriges Ridgymnasium Kommentar:
Tråkigt att läsa. Utifrån elevenkäten före jul har vi inte uppfattningen att det finns klagomål, men vi tar till oss detta. Vi har tyvärr haft flera sjuka lärare, men vi ser till att alla får sin undervisningstid. Vi vill att våra elever ska trivas och få den utbildning ni har rätt till. Mvh SRG