Samhällsvetenskapsprogrammet

Samhällsvetenskapsprogrammet, Beteendevetenskap

Undervisningsform
Klassrum
Nästa startdatum
Undervisningsform
Klassrum
Nästa startdatum
Få mer information om programmet 👍

Om utbildningen

Samhällsvetenskapsprogrammet, Beteendevetenskap

Beteendevetenskap på Svenska skolan Mallorca

Samhällsvetenskapsprogrammet är ett högskoleförberedande program. Efter examen från programmet ska eleverna ha kunskaper för högskolestudier inom ett brett samhällsvetenskapligt område.

Inriktning Beteendevetenskap

Inriktningen beteendevetenskap ska ge kunskaper om människors utveckling, socialisation och samspel i olika sammanhang. I inriktningen ska eleverna fördjupa sin förståelse av människors agerande som individer samt som deltagare i grupper, organisationer och samhällen ur olika perspektiv. Inriktningen ska även ge kunskaper om kommunikation, lärande och ledarskap samt utveckla elevernas förmåga att tillämpa metoder som används inom samhällsvetenskapen.

En skola med många fördelar

Svenska skolan Mallorca arbetar ständigt för att se till så att alla elever blir aktiva, självständiga och ansvarstagande. Som elev får du möjligheten att utforma dina studier och du tar eget ansvar för ditt lärande. Lektionerna är alltid lärarledda av kompetenta, engagerade och behöriga lärare. Det finns också möjlighet för dig att välja just de kurser som du tycker är intressanta.

Är du intresserad och vill veta mer om Samhällsvetenskapsprogrammet, Beteendevetenskap, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Kommande starter

1 tillgängligt startdatum

Höst

  • Klassrum
  • Palma

Behörighet

För behörighet till Samhällsvetenskapsprogrammet behöver du ha godkända betyg från grundskolan i svenska/svenska som andraspråk, matematik, engelska, geografi, historia, religion, samhällskunskap samt minst fem andra ämnen.

Gymnasieexamen

Samhällsvetenskapsprogrammet leder till en högskoleförberedande gymnasieexamen.

Reportage

"Man blir som en liten familj där man lär känna alla"

Svenska Skolan Mallorca

Judith Belfrage läser Samhällsvetenskapliga programmet inriktning Beteende på Svensk Skolan Mallorca. Judith tycker skolan är mysig och familjär eftersom klasserna är små. Läs mer här!

"Det roligaste jag gjort under min gymnasietid är helt klart att ha flyttat till Mallorca"

Svenska Skolan Mallorca

Wilma Rosenlund flyttade till Mallorca och började på Svenska Skolan Mallorca. Läs mer om hennes upplevelse här!

Elitkarriär inom tennis + gymnasiestudier = sant!

Svenska Skolan Mallorca

Ida Johansson är 16 år och läser på Samhällsvetenskapsprogrammet med inriktning mot Beteendevetenskap på Svenska Skolan Mallorca.

Amanda kombinerar studierna med sin hobby

Svenska Skolan Mallorca

Amanda Wretenheim Skog är 16 år gammal och kombinerar sina gymnasiestudier med ridningen. Läs mer här om hur det fungerar!

"Lärarna på skolan är inte bara mina lärare, utan mina vänner"

Svenska Skolan Mallorca

William Lenander är 17 år och läser Ekonomiprogrammet på Svenska Skolan Mallorca. Skolan erbjuder idrottsinriktning och William spelar padel flera gånger i veckan. Läs mer om det här!

Kontakta skolan

Gör en intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Samhällsvetenskapsprogrammet, Beteendevetenskap så kommer skolan att kontakta dig.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
Svenska Skolan Mallorca
Carrer de la Infanta 15
07014 Palma

Välkommen till Svenska skolan Mallorca - svensk gymnasieutbildning i Palma

Är du intresserad av att studera högskoleförberedande gymnasieutbildningar tillsammans med drivna klasskamrater och kunniga lärare? Svenska skolan Mallorcas gymnasium är skolan med bra sammanhållning och härlig stämning! Svenska skolan Mallorca arbetar ständigt för att se till så att alla elever...

Läs mer om Svenska Skolan Mallorca och visa alla program.

Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 2 recensioner
Skriv en recension
5/5
Line Blomqvist
29 okt 2021
Mycket bra!

Skolan är mycket bra, vi får mycket hjälp av lärarna och har bra studiero. Klasserna har kul tillsammans och det är en stark gemenskap.

5/5
Nikki
02 okt 2020

Jag hat trivs jätte bra med mitt program val. Det kan finnas lite utmaningar som t.ex. filosofi då det är en rätt komplicerad kurs och jag läser den på distance (även andra ämne...

Visa hela
Sponsrad