Visa gymnasium.se som: Mobil

Om skolan

Bild på Svenska skolan Mallorcas skolbyggnad

Välkommen till Svenska skolan Mallorca - svensk gymnasieutbildning i Palma

Är du intresserad av att studera högskoleförberedande gymnasieutbildningar tillsammans med drivna klasskamrater och kunniga lärare? Svenska skolan Mallorcas gymnasium är skolan med bra sammanhållning och härlig stämning!

En skola med många fördelar

Svenska skolan Mallorca arbetar ständigt för att se till så att alla elever blir aktiva, självständiga och ansvarstagande. Som elev får du möjligheten att utforma dina studier och du tar eget ansvar för ditt lärande. Lektionerna är alltid lärarledda av kompetenta, engagerade och behöriga lärare. Det finns också möjlighet för dig att välja just de kurser som du tycker är intressanta.

Förutom 5 olika högskoleförberedande program, behöriga lärare och många olika valbara kurser så får du även tydlig handledning och hälsocoachning.

Flexibel studieplanering

Du som redan har börjat gymnasiet på en annan skola har möjligheten att fortsätta den på Svenska skolan Mallorca. På samma sätt kan du fortsätta dina gymnasiestudier i Sverige om du har studerat på Svenska skolan Mallorca.

Möjlighet till gymnasiestipendium

Svenska skolan Mallorca erbjuder även dig som blivande gymnasieelev chansen att studera ett år kostnadsfritt på skolan! 


Är du intresserad och vill veta mer om Svenska Skolan Mallorca, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan. Visa alla utbildningar på Svenska Skolan Mallorca

Program

Reportage

Sofja på Svenska skolan Mallorca

Sofja går gymnasiet i Palma de Mallorca

Läs mer Svenska skolan Mallorca

Sofja Millelander är 17 år och studerar ekonomi på Svenska skolan Mallorca. Läs om hennes upplevelse av hur det är att studera i Palma!


Gör en intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill bli kontaktad av Svenska Skolan Mallorca.

Hitta till skolan

Svenska Skolan Mallorca

Carrer de la Infanta 15
07014 Palma

 Visa telefonnummer
www.svenskaskolanmallorca.com

Recensioner

Snittbetyg: 4,8

Baseras på 6 recensioner.

Lucia Fernandez Hillgren
(4)
Jag tycker att den här skolan har bra studier och skolmat.
Carolina Polheimer Pasciulli
(5)
Jag tycker att svenska skolan Palma de Mallorca är den perfekta skolan att gå på om man vill lära sig så mycket och få en så bra utbildning som möjligt men även om man vill få starka kamratrelationer, man kommer alla väldigt nära och i slutet av varje läsår känner man att ens klass är som sin andra familj. Med tanke på att skolan är liten så lär...
Visa hela
Filippa Exander
(5)
Jag anser att gymnasiet på Svenska skolan är ett otroligt bra ställe att utveckla sina studier, man får extremt bra hjälp av många bra lärare som verkligen är motiverade till att hjälpa eleverna ska nå sina mål. Man får även lära sig att ta eget ansvar för sina studier vilket är otroligt bra att kunna till framtida yrken eller studier.
Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information

Ta kontakt med skolan

För att få mer information från Svenska Skolan Mallorca, fyll i dina uppgifter:

Recensioner
Skolrecensioner
(4,8)
Baseras på 6 recensioner.