Idrottsprofil / LIU

Idrottstillval, Ishockey

SG/Broby, i Sunne
Undervisningsform
Klassrum
Nästa startdatum
Undervisningsform
Klassrum
Nästa startdatum
Få mer information om programmet 👍

Film

Om utbildningen

Träna Ishockey på Sunne Gymnasieskola/Broby

Är Ishockey ett av dina stora intressen? Sunne Gymnasieskola/Broby erbjuder Idrott och hälsa specialisering 1 och 2, med tillval ishockey på alla gymnasieprogram. Du kommer att träna tillsammans med utbildade instruktörer och vi samarbetar Sunne IK. Vi söker elever som tycker skolan är viktig men som samtidigt vill kunna ha chansen att vidareutveckla inom sin sport.

Upplägg

Sunne IK har 3 instruktörer som sätter upp lagträningar och individuella program. Vi erbjuder pass på förmiddag, eftermiddag och i direkt anslutning till skoldagen. Passen är mycket bra komplement till din ordinarie lagträning. Fokus kommer att ligga på den individuella prestationen och på att bygga upp kroppen på längre sikt.

Att studera samtidigt som man satsar på hockey kräver såväl vilja som självdisciplin. Det är också viktigt att man känner sig trygg med såväl boende, kost och sömn. I Sunne arbetar vi hårt för att eleverna ska uppleva såväl studiesituation och ishockeyn som positiv.

Sunne IK

Klubben har en mångårig erfarenhet av att utbilda spelare i en lugn och trivsam miljö med en stark laganda där det också läggs stor vikt på att utbilda ungdomarna till bra medmänniskor. Klubben bedriver idag lagträning för alla åldrar från hockeyskolan för de minsta till veteranhockey för de äldsta. Hockeyn ska vara kreativ med framgång, laganda och tillit som ledord. Sunne IK har ett J18 i Div 1 med ambitioner att spela modern, fartfylld ishockey.

Ishall och gym

Helmia Arena ligger ca 500 m från SG/Broby, i anslutning till elevboendet. Det finns två gymanläggningar i närheten av skolan.

Är du intresserad och vill veta mer om Idrottstillval, Ishockey, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Kommande starter

1 tillgängligt startdatum

Höst

  • Klassrum
  • Sunne

Ansökan

Ansök till Idrottstillval, Ishockey

Du söker programmet via antagningskansliet Gymnasieantagningen i Arvika. Om du bor i en kommun som antagningskansliet inte har hand om söker du istället via din hemkommun.

Kontaktuppgifter
Postadress: Gymnasieantagningen 671 81 ARVIKA
Telefon: 0570-816 00
Mejladress: christina.westberg@arvika.se

Kontakta skolan

Gör en intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Idrottstillval, Ishockey så kommer skolan att kontakta dig.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
SG/Broby
Svetsarevägen 2
686 80 Sunne

Sunne Gymnasieskola/Broby har utbildningar som bedrivs i en modern miljö med mindre klasser, vilket skapar goda relationer till klasskamraterna och lärare. SG/Broby har ett nära samarbete med näringslivet och eleven får bästa möjliga förutsättningar för framgångsrika studier. Flera utbildningar är framtagna i...

Läs mer om SG/Broby och visa alla program.

Sponsrad