Idrottsprofil / LIU

Idrottstillval, Fotboll

SG/Broby, i Sunne
Undervisningsform
Klassrum
Nästa startdatum
Undervisningsform
Klassrum
Nästa startdatum
Få mer information om programmet 👍

Film

Om utbildningen


Träna fotboll på SG/Broby

Sunne Gymnasieskola/Broby erbjuder Idrott och hälsa specialisering 1 och 2, med tillval fotboll på alla gymnasieprogram. Du kommer att träna tillsammans med utbildade instruktörer och vi samarbetar med fotbollsföreningarna i Sunne. Vi söker elever som tycker skolan är viktig men som samtidigt vill kunna ha chansen att vidareutveckla inom sin sport.

Upplägg

Kurserna är både teoretiska och praktiska med stor betoning på det praktiska. Du får bl.a. en utbildning som ungdomsdomare, träna på att leda en ungdomsgrupp, lära dig att ta hand om fotbollsskador och mycket annat. Inriktningarna på träningarna är individuell och detaljstyrd. En gång i veckan har vi utbyte med Stjerneskolan i Torsby och deras NIU-utbildning.

Mål

  • Utvecklas som spelare genom fler utbildningstillfällen och främst sträva efter att utveckla individuella färdigheter i teknik och spelförståelse.
  • Utvecklas i ett helhetsperspektiv som individ och spelare genom ökad kunskap om fotbollsteknik, spelförståelse, psykologi och ledarskap.
  • Utveckla sin kunskap i att planera och utvärdera sin träning.
  • Utveckla en livsstil som gagnar den egna fotbollskarriären och vara en god förebild som idrottare.

Anläggningar

Den praktiska delen bedrivs dels på en konstgrässtadion (FIFA 1-gräs, vilket innebär Europas f.n. bästa konstgräs), dels i en konstgräshall i närheten av Sporthallen. Det finns också tillgång till gym.

Kontakt

Stefan  Persson
0565-155 65

Är du intresserad och vill veta mer om Idrottstillval, Fotboll, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Kommande starter

1 tillgängligt startdatum

Höst

  • Klassrum
  • Sunne

Ansökan

Ansök till Idrottstillval, Fotboll

Du söker programmet via antagningskansliet Gymnasieantagningen i Arvika. Om du bor i en kommun som antagningskansliet inte har hand om söker du istället via din hemkommun.

Kontaktuppgifter
Postadress: Gymnasieantagningen 671 81 ARVIKA
Telefon: 0570-816 00
Mejladress: christina.westberg@arvika.se

Kontakta skolan

Gör en intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Idrottstillval, Fotboll så kommer skolan att kontakta dig.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
SG/Broby
Svetsarevägen 2
686 80 Sunne

Sunne Gymnasieskola/Broby har utbildningar som bedrivs i en modern miljö med mindre klasser, vilket skapar goda relationer till klasskamraterna och lärare. SG/Broby har ett nära samarbete med näringslivet och eleven får bästa möjliga förutsättningar för framgångsrika studier. Flera utbildningar är framtagna i...

Läs mer om SG/Broby och visa alla program.

Sponsrad