elev

Studybuddy - Läxhjälp där du når dina mål

Studybudy är läxhjälpsföretaget som erbjuder läxhjälp och studiestöd till elever inom alla ämnen. Detta för att få en engagerad och individanpassad läxhjälp mot önskad målbild. Ibland kan vara tufft att styra upp studierna själv och arbeta på egen hand även efter skoltid. Genom Studybuddy kan studenter och elever skapa tydliga mål tillsammans för läxhjälpen.

Uppföljningstillfälle - Efter första undervisningstillfället följer vi upp så att allt känns bra och är väl anpassat utefter elevens behov.

Ett komplement till skolan - Genom Studybuddy kan eleven få tips på studieteknik inom ett visst ämne då skolan inte räcker till.

Bra matchning - Matchningen görs utefter elev och utefter personkemi samt ämneskunskap.

Priser:

Löpande veckovis

440 kr / timme

Klippkort

495 kr / timme

Läxhjälp junior, kortare lektioner för elever på låg- och mellanstadiet

365 kr / timme

Läs mer här, på Studybuddys hemsida

Är du intresserad och vill veta mer om Studybuddy, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan. Visa alla utbildningar på Studybuddy

Läxhjälp Ort Recensioner
Läxhjälp - egen studybuddy Flera orter (7)
5,0 (1)
Läxhjälp online Flera orter (7)
  • = Riksintag

Visa alla

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill bli kontaktad av Studybuddy.

Studybuddy

Scheelegatan 8

studybuddy.se

Snittbetyg: 5

Vasco
jag tycker att Max är en jättebra studiecoach och uppmuntrar mig till att plugga och gör skolarbetet roligare.

För att beställa information från Studybuddy, fyll i följande uppgifter:

Skolrecensioner