Visa gymnasium.se som: Mobil

Ungdomsresor

STS Education
Programinformation
Malta, Storbritannien
Språkresor
(Läs mer) Onlinemöte
2022-01-27
2022-01-30
2022-02-09
2022-02-15
2022-03-02
2022-03-06
2022-03-09
2022-03-10
2022-03-17

Ungdomsresor

Ungdomsresor

Våra ungdomsresor – eller youth trips som vi kallar det – vänder sig till en lite äldre målgrupp och skiljer sig något från en klassisk språkresa. När du åker på en ungdomsresa har du inga klassrumslektioner. Istället övar du dina språkkunskaper genom att interagera med dina reskamrater, ledare, lärare och den lokala befolkningen på din destination. Innehållet och aktiviteterna på din resa kretsar runt den destination och inriktning du valt. Välj mellan Cityresor och Temaresor.

   

Cityresor: Spanska i Barcelona

Med STS i Barcelona har du inga klassrumslektioner utan all språkundervisning sker i staden, samtidigt som du får uppleva den katalanska huvudstadens alla fantastiska platser och sevärdheter. Du talar spanska med dina kurskamrater och ledare, interagerar med lokalbefolkningen och lär dig ta dig fram i en av världens mest älskade städer. Barcelona är en sann metropol där konst och kultur möter modern teknologi. Med såväl stränder vid medelhavet som livliga gator med mångtusenårig historia är det svårt att tänka sig en mer utvecklande plats för att uppleva spansk kultur och utveckla sina språkkunskaper.

   

Temaresor: Fotografi i Brighton

På STS fotokurs i Brighton får du det bästa av två världar. Du finslipar din engelska samtidigt som du förbättrar dina fotokunskaper och lär dig mer om att uttrycka din kreativitet bakom kameran. Du lär dig om kamerans olika funktioner samt om fotografering som hantverk, från komposition och ljus till grunderna i berättande genom bilden. Allt under ledning av en rutinerad lärare med professionell bakgrund. Du kommer hela tiden vara tillsammans med dina nya vänner från hela världen i Brighton, en av Storbritanniens mest spännande städer.

Är du intresserad och vill veta mer om Ungdomsresor, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Videoreportage

Skicka in din intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information från STS:

STS Språkresor på Facebook

STS Education

STS High School

Det är genom att konfronteras med det okända som du utvecklas och lär känna dig själv. Att uppleva livet utomlands på ett high school-år eller en språkresa är att göra varje dag till ett spännande äventyr. Är du redo för...


Läs mer om STS Education och visa alla program.
Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Skicka in din intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information från STS:

Jag är intresserad av: *
High school-år
Språkresor
Onlinekurser
Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information