Visa gymnasium.se som: Mobil

STS High School-år: Syd- och Centralamerika

STS Education
Programinformation
Argentina, Costa Rica
Utbytesår / High School
Klassrum
(Läs mer) Onlinemöte
2022-01-27
2022-01-30
2022-02-09
2022-02-15
2022-03-02
2022-03-06
2022-03-09
2022-03-10
2022-03-17

Film

STS High school-år - Sydamerika

Om utbildningen

STS High School i Syd- och Centralamerika

Om du söker efter en bra plats att göra ett utbyte, förbättra din spanska och ha en otrolig kulturell upplevelse behöver du inte leta längre! Du kan bli utbytesstudent i antingen Argentina eller Costa Rica, två länder som erbjuder mycket olika men lika oförglömliga upplevelser. Människorna är vänliga och välkomnade. De kommer få dig att känna dig som hemma och kommer att behandla sig som en del av familjen.

   

STS High School i Argentina

Argentina är som en blandning av Europa och vilda western. Landet är stort och har till och med olika klimatzoner – från subtropiskt i norr, över de stora gröna vidderna (Pampas) i de centrala delarna till glaciärzonerna längst ner i söder. Ett high school-år i Argentina ger dig en spännande blandning av kulturer och inhemska traditioner. Och din spanska kommer så klart att få en rejäl skjuts. Som utbytesstudent med STS får du dessutom chansen att utforska landet extra genom att följa med på resor som vi tar fram för dig och de andra utbytesstudenterna.

   

STS High School i Costa Rica

Costa Rica är en naturälskares dröm, med djupa regnskogar, perfekta surfstränder, berg, vulkaner, öar och spektakulärt djurliv. Men landets bästa tillgång är de varma och välkomnande människorna som delar ett unikt sätt att se på världen.

De flesta skolorna i Costa Rica är ganska små och kan uppfattas som lite mer traditionella jämfört med din skola hemma, alla skolor kräver till exempel att du använder skoluniform. Dina klasskamrater kommer i allmänhet vara hjärtliga, vänliga och intresserade av att lära sig om dig och din kultur.

Är du intresserad och vill veta mer om STS High School-år: Syd- och Centralamerika, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Kontakta skolan

Fyll i formuläret för att få mer information från STS:

STS Education

STS High School

Det är genom att konfronteras med det okända som du utvecklas och lär känna dig själv. Att uppleva livet utomlands på ett high school-år eller en språkresa är att göra varje dag till ett spännande äventyr. Är du redo för...


Läs mer om STS Education och visa alla program.

Kontaktuppgifter

STS Education

Vasagatan 7
41124 Göteborg

 Visa telefonnummer
www.sts.se


Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Skicka in din intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information från STS:

Jag är intresserad av: *
High school-år
Språkresor
Onlinekurser
Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information