Visa gymnasium.se som: Mobil

STS High school-år - Oceanien

STS Education
Programinformation
Australien, Nya Zeeland
Utbytesår / High School
STS High school-år - Oceanien

STS High school-år - Oceanien

High school i Oceanien

Res så långt du bara kan och känn dig ändå som hemma. Den stora kontinenten Australien och Nya Zeelands två öar ligger på andra sidan jorden, men de varma, trevliga och lättsamma invånarna kommer snart att kännas som familjemedlemmar och vänner.

De två ländernas natur och vilda djur är en unik upplevelse. Vackra stränder och rev, höga berg och oändliga vidder. Här finns koalor, kängurur, krokodiler, ödlor, delfiner, ormar. Om djurlivet det inte är spännande nog är detta ursprungsplatsen för många extremsporter!

Australien

Australien är en välmående industrination med moderna stadsmiljöer. Det är med andra ord ett modernt land med spännande storstäder. Men det är också en stor kontinent med ett otroligt djurliv, korallrev, snöiga berg och fantastiska vidder. Det finns både öknar och regnskogar – två totala motsatser som tydligt visar att Australien har allt.

Nya Zeeland

Resan är lång, men vi lovar, den är värd det. Nya Zeeland, 1 500 kilometer öster om Australien, består av två huvudöar och en mängd mindre öar som alla är otroligt vackra. Om du har sett nyzeeländske Peter Jacksons Tolkien-filmer, ”Sagan om ringen” eller ”Hobbit”, så kommer du att känna igen några bergen, floderna och ängarna från filmerna. Men landet är inte bara som hämtat från filmens värld, det finns på riktigt och kan bli ditt nya hem!

Är du intresserad och vill veta mer om STS High school-år - Oceanien, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Skicka in din intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information från STS:

STS Education

Start your journey med STS Education!

Vill du studera på high school ett år under gymnasiet och lära känna en helt ny kultur? Eller vill du åka på en språkresa eller äventyrsresa tillsammans med andra ungdomar under sommarlovet? Då har du hamnat rätt! Åk på ett high school-år med...


Läs mer om STS Education och visa alla program.
Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Skicka in din intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information från STS:

Jag är intresserad av: *
High school-år
Språkresor
Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information