Visa gymnasium.se som: Mobil

STS High School-år: Nordamerika

STS Education
Programinformation
Kanada, USA
Utbytesår / High School
(Läs mer) Onlinemöte
2022-01-27
2022-01-30
2022-02-09
2022-02-15
2022-03-02
2022-03-06
2022-03-09
2022-03-10
2022-03-17

Film

STS High school-år - Nordamerika

Om utbildningen

STS High School i Nordamerika

STS har många alternativ för utbytesstudenter i Nordamerika. Alla program är baserade på stabila kontakter med noga utvalda partnerskolor och värdfamiljer. Vårt fokus är att skapa de bästa möjligheterna för varje elev att lyckas.

USA är det absolut mest populära landet för utbyteselever, men även Kanada är väldigt populärt. Landet är tvåspråkigt. Engelska är det vanligaste språket, men över 20 % av befolkningen pratar franska. Som utbytesstudent i Kanada får du chans att lära dig båda språken.

   

STS High School i USA

”Det är som på film!” Så säger vi ofta när saker verkar för bra för att vara sant. Men som high school-student i USA inser du att mycket av det du sett på film faktiskt är sant. Du får uppleva amerikansk high school spirit, cheerleaders, de gula skolbussarna och amerikansk fotboll. Ett high school-år i USA är dessutom så mycket mer, det här är din chans att uppleva den amerikanska kulturen på riktigt. Du kommer att få massor med nya vänner och uppleva saker du bara drömt om och dessutom lär du dig prata flytande engelska. Det här är möjligheternas land, och att bo i USA i ett helt år är en fantastisk möjlighet.

I USA erbjuder vi även STS Select, vilket innebär att du väljer exakt var du vill bo och vilken skola du vill gå på – perfekt för dig som vill bo på en bestämd plats eller utöva en viss sport eller studera speciella ämnen.

   

STS High School i Kanada

Vacker natur, öppna ytor, härligt friluftsliv och vilda djur. Kanada, där människorna är vänliga och livet är lätt att leva, är världens andra största land. Du hittar vacker kust med sandstränder och otaliga öar, enorma nationalparker, höga berg och pulserande storstäder som Montreal, Toronto, Ottawa och Vancouver. Det är inte svårt att förstå varför landet lockar fler och fler internationella studenter.

Kanada är ett tvåspråkigt land. Engelska är det vanligaste men en stor del av befolkningen har franska som modersmål. Som utbytesstudent i Kanada har du möjlighet att lära dig båda språken. Med STS Classic kan du välja att gå i en engelsk- eller fransktalande skola, men det är viktigt att vara öppen för båda, eftersom din värdfamilj kan tala ett annat språk än vad ni gör i skolan. Med STS Select kan du välja att skräddarsy en engelsk, fransk eller tvåspråkig high school-upplevelse.

Är du intresserad och vill veta mer om STS High School-år: Nordamerika, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Kontakta skolan

Fyll i formuläret för att få mer information från STS:

STS Education

STS High School

Det är genom att konfronteras med det okända som du utvecklas och lär känna dig själv. Att uppleva livet utomlands på ett high school-år eller en språkresa är att göra varje dag till ett spännande äventyr. Är du redo för...


Läs mer om STS Education och visa alla program.

Kontaktuppgifter

STS Education

Vasagatan 7
41124 Göteborg

 Visa telefonnummer
www.sts.se


Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Skicka in din intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information från STS:

Jag är intresserad av: *
High school-år
Språkresor
Onlinekurser
Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information