Visa gymnasium.se som: Mobil

STS High school-år - Europa

STS Education
Programinformation
Frankrike, Irland, Italien, Schweiz, Spanien, Storbritannien - Visa alla  
Utbytesår / High School
STS High school-år - Europa

STS High school-år - Europa

Vad föredrar du? Sol, stränder och fotboll i Spanien eller Italien? Att bo nära skidbackarna i Österrike eller Schweiz? Att öva på engelska och uppleva livsstilen i Irland eller Storbritannien? Att bära det senaste modet i Frankrike eller Skandinavien? Att äta Wurst i Tyskland eller Gouda-ost i Nederländerna?

En kontinent – elva olika sätt att leva och lära. STS High School-program i ”den gamla världen” finns på många platser och passar alla intressen och inriktningar. Den gemensamma nämnaren är att du lär känna en ny kultur, en ny familj och en ny skola. Häng med oss ut i Europa!

Danmark 

Ta chansen och studera på high school hos våra grannar i vackra Danmark! Trots landets lilla storlek finns det mycket att upptäcka här. Åk som utbytesstudent till Danmark, bo nära vattnet och lär dig danska. Ät typisk mat så som smørrebrød och frikadeller, hyr en cykel i Köpenhamn och njut av ett äkta danskt wienerbröd på ett mysigt café efter skolan! 

Frankrike

Runt 85 miljoner turister från hela världen kan inte ha fel – Frankrike måste besökas. Landet har innehaft första platsen i World Tourism Organization’s årliga statistik under flera årtionden. Inte undra på att Frankrike är en storfavorit. Shopping, mode och sightseeing i Paris, glamoröst strandliv på franska Rivieran, skidåkning i franska Alperna och en vacker landsbygd är något av allt som lockar utländska besökare. Frankrike är även tveklöst nummer ett när det gäller mat. Tänker du provsmaka delikatessen escargots?

Irland

Céad Mile Fáilte! Den traditionella hälsningsfrasen kan sägas med andra ord: Välkommen gånger tusen! I Irland kan du vara säker på att stöta på en hel del gaeliska, men engelska är det främsta språket på den gröna ön. Att du lär dig flytande engelska är ett av skälen till Irland är ett bra alternativ för ditt utbytesår.

Italien

Frågar du en italienare varför du ska komma till Italien får du troligen höra att landet har den bästa maten, det vackraste språket, den mest imponerande kulturen och fotbollslag i världsklass. Det är svårt att inte hålla med. Det här landet har verkligen mycket att erbjuda.

Nederländerna

De flesta människor känner till tulpanplanteringarna, väderkvarnarna och det avancerade kanalsystemet (utmärkt för skridskoåkning på vintern). Vi pratar så klart om Nederländerna – ett litet men otroligt intressant land som har så mycket mer att erbjuda än dessa traditionella symboler.

Norge

Ta chansen att studera i vårt härliga grannland i väst. Norge är världskänt för sin exceptionella natur och är ultimat för dig som älskar snowboard- och skidåkning. Landet har otroligt vackra fjäll, fjordar och glaciärer, men samtidigt städer med pulserande stads- och kulturliv. Här lär du dig det norska språket utan problem och kommer in i livsstilen snabbt!

Schweiz

Älskar du skidåkning? Då har du hittat det perfekta landet för ditt high school-utbyte. Vackra Schweiz förknippas ofta med de snötäckta Alperna och anses vara ett paradis för skidåkare.

Spanien

Upplev ett modernt land med levande historia och rik kultur. Kärlek till mat, sport, och sällskapsliv är viktiga delar av den passionerade spanska livsstilen. Kom och var med!

Storbritannien 

Historia, tradition och monument. Det senaste inom musik, film och mode. Vackra byar, vita klippor och soliga stränder. Enligt många har de världens bästa fotbollsliga, och här hittar du världsberömda städer som London, Oxford och Cambridge. Storbritannien har verkligen allt.

Tyskland

Tyskland är EU:s befolkningsmässigt största land. Det är också den största ekonomin i EU, och det ser du på den höga levnadsstandarden. Detta moderna, kosmopolitiska land är centrum för teknologi och innovation. Tyskland lockar människor från hela världen med sitt mångfacetterade kulturutbud och sina många konserter och festivaler.

Österrike

Du måste inte åka skidor för att älska Österrike. Men om pudersnö och välskötta pister är din grej så är detta paradiset. Det finns berg och liftsystem överallt och ofta ligger de nära städerna.

Är du intresserad och vill veta mer om STS High school-år - Europa, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Skicka in din intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information från STS:

STS Education

Start your journey med STS Education!

Vill du studera på high school ett år under gymnasiet och lära känna en helt ny kultur? Eller vill du åka på en språkresa eller äventyrsresa tillsammans med andra ungdomar under sommarlovet? Då har du hamnat rätt! Åk på ett high school-år med...


Läs mer om STS Education och visa alla program.
Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Skicka in din intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information från STS:

Jag är intresserad av: *
High school-år
Språkresor
Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information