Visa gymnasium.se som: Mobil

Sportresor

STS Education
Programinformation
Spanien, Storbritannien
Språkresor

Sportresor

Sportresor med STS

Sportresor

Den här resan fokuserar på din favoritsport. Om du väljer Sportresor kan du få ut det mesta av din språkresa genom att kombinera ditt intresse med engagerande och lärorika lektioner.

Våra sportresor är perfekta för dig som vill ha en resa fylld av språkträning men som dessutom vill utöva ditt fritidsintresse, eller testa på en ny sport som du kanske inte har möjlighet att prova på hemma. Med en smart kombination av språkundervisning och en fysisk aktivitet får du en oförglömlig och aktiv resa.

Ridning

Älskar du hästar och har svårt att bestämma om du vill åka på ett ridläger eller en språkresa? Gör båda på en gång! Lär dig fler ord och uttryck på engelska inom ridning och träffa nya vänner som också älskar hästar. En vecka är avsedd för undervisning i engelska, medan två veckor handlar om dressyr, hoppning och terrängridning över böljande, gröna kullar i södra England. Kan det bli bättre?

Fotboll

Fotboll är verkligen en internationell sport. Det är samma regler, samma känslor och samma glädje vart man än befinner sig världen över. Träna utomlands och träffa fotbollsvänner från andra länder, samtidigt som du tränar din engelska. Vem vet, kanske dina fotbollskunskaper tar dig utomlands igen i framtiden?

E-Sport

Häng med på vårt e-sportläger där du fördjupar dina kunskaper i e-sport och får ny energi till spelandet på hemmaplan. Spelandet varvas med fysiska aktiviteter, laglekar och utflykter. Det hålls även föredrag och diskussioner om hälsa, kost, nätmiljö och värderingar samt om hur det är att både vara, och tävla, som professionell spelare. Resorna leds av välkända e-sportprofiler och anordnas sommaren 2019 med Female Legends. 

Är du intresserad och vill veta mer om Sportresor, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Skicka in din intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information från STS:

STS Education

Start your journey med STS Education!

Vill du studera på high school ett år under gymnasiet och lära känna en helt ny kultur? Eller vill du åka på en språkresa eller äventyrsresa tillsammans med andra ungdomar under sommarlovet? Då har du hamnat rätt! Åk på ett high school-år med...


Läs mer om STS Education och visa alla program.
Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Skicka in din intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information från STS:

Jag är intresserad av:
High school-år
Språkresor
Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information

Du kanske också är intresserad av: