Midsommarkransens gymnasium

i Stockholm

Om skolan

Välkommen till Midsommarkransens gymnasium!

Midsommarkransens gymnasium slog upp portarna hösten 2013. Utbildningen är traditionell med flera moderna inslag som temadagar och spännande projekt och aktiviteter. Skolan ligger centralt belägen, bara 5 minuters gångavstånd från Midsommarkransens tunnelbanestation och 10 minuters resa ifrån Slussen.

På Midsommarkransens gymnasium möter du verkligheten och skapar din egen framtid i enkel samvaro. Vi finns för att ge dig ökade kunskaper och för att du ska hitta dig själv och din väg framåt i livet. Här får du en spännande tid fylld av kunskap, nya vänner och ett stärkt självförtroende. Vi tror att gymnasietiden är viktig i sig - den ska vara fylld av kunskaper som ska kunna användas senare men det är också tre år som du ska minnas med glädje.


Jobbar du på skolan och vill uppdatera informationen?

Ser du något i informationen om skolan som inte stämmer? Fyll i det här formuläret för att komma i kontakt med oss.

Visa alla utbildningar på Midsommarkransens gymnasium

Huvudman

Stockholms kommun

Kommunal gymnasieskola

Läs mer här

27 gymnasieskolor

Program

Hitta till skolan

Midsommarkransens gymnasium

Tellusborgsvägen 10
126 32 Stockholm

Tel: 08 - 508 402 30
Fax 08 - 508 402 34

Recensioner

Snittbetyg: 4,7

Baseras på 13 recensioner
Skriv en recension
5/5
Sol Karlsson
14 nov 2023
Mina 3 år på kransen

Mina 3 år på kransen har gett mig otroligt mycket. Jag har bland annat fått vara med om många roliga minnen som att vara ute på Gålö med klassen, åka på Skol sm med alla andra h...

Visa hela
5/5
Jakob
13 nov 2023
Mycket bra träningar!

Många pass i veckan med många väldigt duktiga instruktörer! Ett bra upplägg där man får hjälp med sin planering och ser över träningsmängden så man minskar risken för skador.

5/5
Bullen
06 nov 2023
SÖK DENNA SKOLA!!

Otroligt bra skola! För både NIU samt plugga den linjen man valt! Lärarna ser till att du får den hjälpen du är behov utav och gör allt för DU ska lyckas! Jag rekommenderar denna!

Sponsrad