Språkresor

EduPlanet- Internationella Språkresor USA

EduPlanet, i USA

EduPlanet- Internationella Språkresor USA

Internationell språkresa för ungdomar till New York, USA med EduPlanet

EduPlanet och partnerskolan LaL erbjuder internationella språkresor till New York i USA där du kan utveckla din engelska i en stimulerande och säker omgivning. EduPlanet arbetar enbart med väletablerade språkskolor med stor erfarenhet av just ungdomskurser. De flesta deltagare är i åldern 14-17 år och söker en internationell miljö med få svenskar. Du läser alltså tillsammans med ungdomar från andra länder vilket hjälper språkutvecklingen samtidigt som det ger dig nya vänner från hela världen.

EduPlaneta unika koncept garanterar lustfyllda och givande språklektioner i kombination med roliga aktiviteter och utflykter. Detta sammantaget ger ofta en kick för ungdomarna, såväl språkmässigt som socialt! I New York studerar du på det trevliga Rose Hill Campus, i äkta universitetsmiljö. Välkommen!

EduPlanet
Sysslomansgatan 35A
75223 Uppsala

Åk på internationell språkresa för ungdomar med EduPlanet

EduPlanet (tidigare Språkpunkten) erbjuder ett brett urval av givande och glädjefyllda språkresor till många länder och orter under sommaren för ungdomar. Ta chansen att åka till länder som England, Malta, Spanien, Tyskland, Frankrike eller USA och förbättra dina språkkunskaper. Språkresorna...

Läs mer om EduPlanet och visa alla program.

Sponsrad