Välkommen till Södertörns gymnasium!

Södertörns Gymnasium är en liten skola i Botkyrka som erbjuder mycket individuell hjälp och stöd till sina elever. Här finns många lärare tillgängliga och relationerna på skolan är familjära. Klasserna är små och alla elever följs upp med individuella samtal varje månad – allt för att du ska trivas och utvecklas på bästa sätt. Skolan har samarbeten med högskolor och arbetar med projekt som täcker flera ämnen.

Södertörns Gymnasium finns i fräscha lokaler och som elev får du en bärbar dator att använda till dina studier. Skolan erbjuder också mycket läxhjälp.

Visa alla utbildningar på Södertörns Gymnasium

www.sodertornsgymnasium.se

Snittbetyg: 3,7

Kaan
Södertörns gymnasium är ett av de ytterst få val i mitt liv som jag inte ångrar. Ett riktigt bra gymnasium med fantastiska lärare som man vill hålla kontakten med livet ut. Undervisningen håller hög kvalitet och bedrivs i små grupper vilket medför en högre individanpassning och bättre möjligheter till extra hjälp. Rekommenderas starkt!
Munibe
Från dag ett är du en del av en härlig gemenskap och tillsammans bygger man kunskap för livet. Jag har haft otrolig nytta av mycket som jag lärde mig under mina år på Södertörns gymnasium och rekommenderar skolan starkt till alla som funderar på att börja där.
Gizem Orhan
Jag själv hade svårigheter med att hitta ett gymnasium som passade mig. Jag sökte efter ett gymnasium som inte hade flera hundra elever då det blir svårt att hitta den varma stämningen, hade duktiga lärare och lärorika undervisningar. Tro mig jag fick mycket mer än det jag sökte efter! Skolan är som en liten familj där alla respekterar och prata...
Visa hela

Skolrecensioner