Svara på vår undersökning gymnasievalsrapporten och ha chans att vinna biobiljetter! 📽️ Gör undersökningen här!

RIG / NIU
Inga recensioner än

Idrottsutbildning (NIU), Fotboll

Torekällgymnasiet, i Södertälje
Få mer information om programmet 👍

Om utbildningen

Fotbollsgymnasium i Södertälje!

Vill du satsa på en karriär som professionell fotbollsspelare? Här erbjuds du möjlighet att utvecklas från talang till färdigutbildad elitspelare.

Södertäljes Elitfotbollgymnasium är certifierat som en nationellt godkänd idrottsutbildning av Svenska Fotbollförbundet (SvFF) och Riksidrottsförbundet (RF). Fotbollssatsningen sker i samverkan med Svenska fotbollsförbundet/Södermanlands fotbollsförbund, Södertälje Fotbollsallians som representerar samtliga föreningar.

Den praktiska fotbollsträningen bedrivs i huvudsak på Södertälje Fotbollsarena året runt. I direkt anslutning till anläggning finns möjlighet till rehabträning samt teorilokaler. Skolan erbjuder även en inomhusanläggning med konstgräs.

Vi är stolta över att flera av våra tidigare elever har spelat i Damallsvenskan, Allsvenskan och som professionella spelare utomlands.

Träning

Elevernas träning sker i samverkan med Södertäljes Elitfotbollgymnasium under läsåret.

Under utbildningens gång upprättar våra instruktörer tillsammans med eleven en individuell utvecklingsplan (IUP).

Syftet med planen är att analysera och tydliggöra olika utvecklingsområden - såväl spetskompetenser som förbättringsområden.

Är du intresserad och vill veta mer om Idrottsutbildning (NIU), Fotboll, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Ansökan

Ansök till Idrottsutbildning (NIU), Fotboll

Du söker programmet via antagningskansliet Gymnasieantagningen Storstockholm. Om du bor i en kommun som antagningskansliet inte har hand om söker du istället via din hemkommun.

Kontaktuppgifter
Postadress: Box 4404, 102 68 Stockholm
Telefon: 08-58 00 80 00
Mejladress: gymnasieantagningen@storsthlm.se

Reportage

Madeleine pluggar el- och energi på Torekäll

Torekällgymnasiet

Madeleine pendlar från Strängnäs varje dag för att läsa på El- och energiprogrammet på Torekällgymnasiet i Södertälje. Läs mer om vad hon tycker om skolan och programmet här.

Kontakta skolan

Gör en intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Idrottsutbildning (NIU), Fotboll så kommer skolan att kontakta dig.
Torekällgymnasiet
Västergatan 4
15145 Södertälje

Torekällgymnasiet – med yrkesstoltheten i fokus!

Hos oss får du en riktigt bra utbildning som leder direkt till yrkeslivet eller till vidare studier. Skolan skapar en helhet i utbildningen genom samarbeten mellan ämnena i projekt kopplade till yrket. Du kan även kombinera dina studier med din...

Läs mer om Torekällgymnasiet och visa alla program.

Sponsrad