Visa gymnasium.se som: Mobil

Hur tänker du kring gymnasievalet? Svara på vår korta undersökning och ha chans att vinna ett presentkort från SF Anytime värt 295 kr! ➡️ Gör undersökningen här!

Idrottsutbildning (NIU), Fotboll

Torekällgymnasiet
Programinformation
Södertälje
RIG / NIU

Om utbildningen

Fotbollsgymnasium i Södertälje!

På Torekällgymnasiet kan du som satsar på fotbollen ta del av skolans elitsatsning som sker i samverkan med Svenska fotbollsförbundet/Södermanlands fotbollsförbund samt Södertälje Fotbollsallians.

Fotbollsgymnasiet på Torekällgymnasiet erbjuder dig som elev en specialsydd lösning för att möjliggöra en utveckling från talang till färdigutbildad elitspelare. Detta får du göra i en miljö som präglas av professionalism och ständig utveckling. Ditt utvecklingsarbete sker i nära samarbete med den föreningen du är verksam i.

Fina träningsmöjligheter

Fotbollsträningen sker till största del på Södertälje Fotbollsarena, en fullstor plan som dessutom är uppvärmd och kan användas året om. Som elev har du också möjlighet till rehabträning inom skolans lokaler. Torekällgymnasiet har även tillgång till Västergårdshallen som också det är en fullstor anläggning med konstgräs, men inomhus.

Studieuppläget på NIU Fotboll

Om du väljer att gå NIU Fotboll läser du totalt 500 poäng specialidrott, fördelat på tre undervisningstillfällen i veckan. Undervisningen innehåller både teoretiska och praktiska moment.

Är du intresserad och vill veta mer om Idrottsutbildning (NIU), Fotboll, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Ansökan

Ansök till Idrottsutbildning (NIU), Fotboll

Du söker programmet via antagningskansliet Gymnasieantagningen Storstockholm. Om du bor i en kommun som antagningskansliet inte har hand om söker du istället via din hemkommun.

Kontaktuppgifter
Postadress: Box 4404, 102 68 Stockholm
Telefon: 08-58 00 80 00
Mejladress: gymnasieantagningen@storsthlm.se

Reportage

Madeleine pluggar el- och energi på Torekäll

Madeleine pendlar från Strängnäs varje dag för att läsa på El- och energiprogrammet på Torekällgymnasiet i Södertälje. Läs mer om vad hon tycker om skolan och programmet här.Kontakta skolan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Idrottsutbildning (NIU), Fotboll så kommer skolan att kontakta dig.

Torekällgymnasiet

Torekällgymnasiet – med yrkesstoltheten i fokus!

Hos oss får du en riktigt bra utbildning som leder direkt till yrkeslivet eller till vidare studier. Skolan skapar en helhet i utbildningen genom samarbeten mellan ämnena i projekt kopplade till yrket. Du kan även kombinera dina studier med din...


Läs mer om Torekällgymnasiet och visa alla program.

Kontaktuppgifter

Torekällgymnasiet

Västergatan 4
15145 Södertälje

 Visa telefonnummer
www.sodertalje.se

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Ta kontakt med skolan

För att få mer information om Idrottsutbildning (NIU), Fotboll från Torekällgymnasiet, fyll i dina uppgifter:

Vad vill du veta mer om?
Jag vill byta till Torekällgymnasiet
Påminn mig om öppet hus
Jag vill skugga en elev/gå en prova-på-dag
Jag har en fråga
Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information

Reportage
Madeleine pluggar el- och energi...

Madeleine pendlar från Strängnäs varje dag för att läsa på El- och energiprogrammet på Torekällgymnasiet i Södertälje. Läs mer om vad hon tycker om skolan och programmet här.

Läs mer