Visa gymnasium.se som: Mobil

Bygg och anläggningsprogrammet, Husbyggnad

Skyttbrinks gymnasium
Programinformation
Ort: Botkyrka, Stockholm
Utbildningstyp: Bygg- och anläggningsprogrammet

Utbildningsinfo

Bygg och anläggning, Skyttbrinks gymnasium

BYGG OCH ANLÄGGNING (BA)​

Vi siktar högt och anpassar vår skola till framtidens yrkesutbildningar. Tillsammans med våra kunniga och kompetenta lärare kommer du läsa största delen av din utbildning här.

APL

Under din utbildning ingår minst 15 veckors arbetsplatsförlagt lärande (APL). Vi samarbetar med stora och små företag i hela Stockholmsregionen där vi ser till att du får möjlighet att utvecklas och lära dig ännu mer av duktiga handledare.

Bli byggare

Bygg- och anläggningsprogrammet med inriktning Husbyggnad på Skyttbrinks Gymnasium är utbildningen för dig som är intresserad att arbeta som träarbetare och vill arbeta problemlösande. Som träarbetare kommer du få varierande arbetsuppgifter där du får göra allt ifrån att lägga grunden till att se till att övriga snickerier kommer på plats.

Du är med och bestämmer

En liten skola innebär korta vägar mellan beslut och handling och framför allt innebär det att vi hjälper varandra och vet vad alla är bra på. Du är med och påverkar och om det är något speciellt du vill testa eller satsa på så brukar det gå att lösa. En liten skola med stora idéer helt enkelt.

Behörighet

För att ha gymnasiebehörighet till Bygg- och anläggningsprogrammet krävs godkända betyg i svenska eller svenska som andraspråk, engelska, matematik och i minst fem andra ämnen från grundskolan.

Gymnasieexamen

Efter genomförd gymnasieutbildning får du en yrkesexamen. Om du vill ha grundläggande högskolebehörighet måste du välja att läsa de kurser som behövs för detta.

Kontakta skolan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Bygg och anläggningsprogrammet, Husbyggnad så kommer skolan att kontakta dig.

Skyttbrinks gymnasium

Skyttbrinks gymnasium

Skyttbrinks gymnasium

Skyttbrinks gymnasium är en ny kommunal gymnasieskola i Botkyrka som innan den 1 juli tillhörde Tumba gymnasium. På Skyttbrinks gymnasieskola kan du läsa Barn- och fritidsprogrammet eller Bygg- och anläggningsprogrammet. Skyttbrinks gymnasiums webbplattform är under uppbyggnad och kommer att publiceras...


Läs mer om Skyttbrinks gymnasium och visa alla program.

Kontaktuppgifter

Skyttbrinks gymnasium

Utbildningsvägen 2
147 40 Tumba

 Visa telefonnummer
tumbagymnasium.se


Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information

Recensioner
Det finns inga recensioner än.
Ta kontakt med skolan

För att beställa information om Bygg och anläggningsprogrammet, Husbyggnad, fyll i följande uppgifter: