Hur tänker du kring gymnasievalet? Svara på vår korta undersökning och ha chans att vinna ett presentkort från SF Anytime värt 295 kr! ➡️ Gör undersökningen här!

Recensioner av Skärgårdsgymnasiet Norrtälje

Snittbetyg: 4

anonym
De olika lärare är väldigt otrevliga, Enda sen skolan vart uppköpt av en annan privata ägare "skärgårds gymnasiet" vart allt sämre och väldigt "budget" De nya ägarna har ett otrevligt bemötande. orena lokaler. Enda som inte ger ett 1 stjärna är maten som är väldigt god:) Rekommenderar inte denna skola tyvärr
Elev
Liten skola, bra lärare, kanonbra mat, alla känner alla.
Elias
Schyssta lärare med intressanta lektioner. Liten skola där alla känner alla.
Elin
Bra skola, kunniga lärare som verkligen bryr sig om sina elever.
En lagom mix av praktik och teori, bra lärare och bra kompisanda.
Elev
Jag ångrar att jag valde denna skola och kan inte rekommendera den. Det positiva med skolan är att den är liten och att man fick mycket praktiktid. Tyvärr väger det negativa över. Undervisningen var dåligt planerad, flera lärare hade otrevligt bemötande, var oseriösa och kunde inte lära ut på ett bra sätt.

Medlemslogin