Visa gymnasium.se som: Mobil

Handels- och administrationsprogrammet, Handel & service

Skärgårdsgymnasiet
Programinformation
Ort: Åkersberga
Antal elever: 16 (år 1)
Antagningspoäng:
(statistik från 2017)
Medelvärde: 198,9
Lägsta: 175

Utbildningsinfo

Handelsprogrammet på SkärgårdsgymnasietHandels- och administrationsprogrammet på Skärgårdsgymnasiet

Handelsprogrammet på Skärgårdsgymnasiet är ett yrkesprogram som är anpassat för att du ska kunna börja jobba direkt efter gymnasiet eller, genom att välja skolans högskolepaket, söka in på högskola.

Undervisning i små grupper

På Skärgårdsgymnasiet bryr man sig om varje elev och erbjuder dig en gedigen utbildning i små undervisningsgrupper. Utbildningen gör att du utvecklar dina kunskaper om entreprenörskap och eget företagande. Utbildningen är väldigt bred och passar dig som är intresserad av att arbeta med service, försäljning, e-handel eller marknadsföring.

Som elev på Handels- och administrationsprogrammet får du kunskaper om bland annat arbetsmiljö, arbetsrätt och diskrimineringsfrågor i arbetslivet. Du får även kunskaper om vilka faktorer som påverkar hälsa och välbefinnande.

Utbildningen är också ett bra val för dig som vill driva ett eget företag. Genom Ung Företagsamhet (UF) får du möjlighet att under ett år starta och driva ett eget företag.

Skärgårdsgymnasiet anser att det är väldigt viktigt med en verklighetsförankrad utbildning. På grund av detta har skolan ett nära samarbete med branschen och erbjuder minst 15 veckors arbetsplatsförlagd lärande (APL). På det här sättet får du bästa tänkbara förberedelse för livet efter gymnasiet.

Är du intresserad och vill veta mer om Handels- och administrationsprogrammet, Handel & service, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Film

Se vilka program och inriktningar som Skärgårdsgymnasiet erbjuder under 2018!

Behörighet

För behörighet till Handels- och administrationsprogrammet krävs godkända betyg från grundskolan i svenska / svenska som andraspråk, engelska, matematik samt minst fem andra ämnen.

Ansökan

Ansök till Handels- och administrationsprogrammet, Handel & service

Som boende i samma kommun som Skärgårdsgymnasiet söker du till programmet via Gymnasieantagningen Stockholms län. Bor du i en annan kommun gör du ansökan via antagningskansliet i din hemkommun.
Postadress: Box 4404, 102 68 STOCKHOLM
Telefon: 08-58 00 80 00
E-post: gyantagningen@ksl.se

Gymnasieexamen

Programmet leder till en yrkesförberedande examen. För att bli högskolebehörig på yrkesprogram får du välja att läsa till kurser.

Kontakta skolan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Handels- och administrationsprogrammet, Handel & service.

Fyll i dina kontaktuppgifter

Skicka din intresseanmälan

Få mer information från skolan

Errors
Valfritt
Valfritt

Skärgårdsgymnasiet

Skärgårdsgymnasiet

Skärgårdsgymnasiet - ditt praktiska gymnasium i Åkersberga

Skärgårdsgymnasiets nyckelbegrepp är individualisering, infärgning och projekttänkande. Skärgårdsgymnasiets fokus på projektarbeten har utgångspunkt i hur verkligheten utanför skolan ser ut och sträcker sig över flera olika skolämnen. Genom att kunskaperna sätts in i ett större sammanhang tränar du som elev din...


Läs mer om Skärgårdsgymnasiet och visa alla program.

Kontaktuppgifter

Skärgårdsgymnasiet

Näsvägen 15
184 40 Åkersberga

 Visa telefonnummer
www.skargards.se