Recensioner av Skanskagymnasiet

Snittbetyg: 4,6

Elev
Skanskagymnasiet är en teknikskola med bra utbildning och fin miljö. Skolan är väldigt liten vilket jag ser som en fördel då man lätt känner sig sedd. Internatet är ett stort plus och man trivs jättebra.
Per
Välstädat och bra utbildning
Pellekula
Skolan är välskött och lärarna bryr sig om dig och din utbildning väldigt mycket då de vet att vi kommer vara deras kolleger efter tiden här. Skolamaten är även väldigt god och fin!
Måns
Skolan är nyrenoverad och fräsch, lärarna har tid att hjälpa alla elever eftersom det är en liten skola. Det är väldigt bra gemenskap på skolan mellan de olika klasserna. Om man tycker om matte, fysik och är intresserad av byggbranschen så är detta den perfekta skolan för dig.
Violetta Kazinskaya
En trevlig skola med bra utbildning. Alla lärare kan sitt grej och har en trevlig sätt att lära elever. Nästan varje dag är rolig dag där lärare försöker göra så bra dag som det går.
Jelena Vukosavljevic
Trygg skola där man kan få hjälp av både lärare och elever. Ganska liten skola vilket gör att man känner sig mer inkluderar och känner mer gemenskap mellan klasser och årskurser.
Elev åk2
Skanskagymnasiet är en jättefin skola med en fräsch och trevlig miljö. Skolan är relativt liten med få elever så lärarna har tid för alla. Dessutom blir kontakten mellan både elever och lärare blir väldigt bra. Utbildningen är varierad med både teoretiska och mer praktiska uppgifter.
Benjamin.K
Fräscht,rent och fint i alla skolans lokaler. Maten är skitbra och lärarna lyssnar på sina elever.
Moa
En liten skola med få elever och god stämning! Utbildade och kunniga lärare som gör det de kan för att få oss elever att lyckas. Fina och fräscha lokaler med mycket yta att umgås på under raster. Kopplingen till Skanska och praktiken på företaget ger goda möjligheter till att knyta kontakter och senare chans till jobb!
Skanskaelev - andra året
Lugn och skön skola med lärare som verkligen bryr sig om allas studier. Bra gemenskap och givande kurser
Engagerade och kunniga lärare, fräscha lokaler och toaletter. Skolmaten är gudomligt och som inte det vore nog ligger arbetslivet framför fötterna på dig om du väljer att gå det fjärde tekniska året som skolan erbjuder.
Johan Sundin
En fräsch och bra skola med mycket resurser. Lärarna har bra koll på hur just du fungerar.
Sture
Skolan är mycket bra med fina lokaler bra och kunniga lärare som alltid hjälper en när man behöver det.
Wille
Jag tycker skolan är Bra. jag tycker skolan är bra.
M.A.
En liten skola där man känner alla. Trevlig personal/lärare och klasskompisar. Äter mat på en resturang (buffé). Varje halvår har man några gemensamma skolaktiviteter där man blandar klasserna.fräsch miljö. Finns biljardbord,pingis,tv och soffer samt massa grupprum man kan sitta i. Du får praktisera vart som helst i Sverige och skolan fixar boen...
Visa hela
Abu anas
Jag tycker att skanskagymnasiet är väldigt bra eftersom lärarna och annan personal är trevliga och bra.
Rödafaran
Skanskagymnasiet är en skola som fokuserar på individen, skolan fukuserar på kontakt mellan lärare och elever. Skanskagymnasiet har även duktiga och väl utbildade lärare som utöver sina kunskaper även är ytterst trevliga
Safir Gruvan
Om man inte föredrar de stora skolorna så är Skanskagymnasiet att välja om man gillar arkitektur/samhällsbyggande.
Tack
Absolut det bästa valet jag gjort! Skolan må bara liten men det är bara positivt och det är relativt få elever på SkanskaGymnasiet vilket gör att du kan få ännu mera hjälp av lärarna. Påtal om lärarna så är dem bland dem trevligast jag träffat.
Ramma
Fräsch skola med fina och moderna lokaler. Dessutom är stämnigen bra mellan alla elever samt mellan eleverna och lärarna :)
Matthias
Skanskagymnasiet är en perfekt skola för dig som gillar teknik, lärarna kan lära ut på ett bra sätt så att man förstår på ett tydligt sätt. Skolan är mycket fin och omtyckt av eleverna.
Anton
En skola att växa i för dig som har ett intresse för teknik!
Kuno
Jag har gått här i tre år och det har verkligen varit givande. Man lär sig så mycket då lärarna verkligen är måna om oss elever. Och då jag bor på internatet så har jag fått nya vänner för livet!

Medlemslogin