Gymnasieingenjör

TE4-Gymnasieingenjör Produktionsledning, Samhällsbyggande

Skanskagymnasiet, i Växjö
Undervisningsform
Klassrum
Nästa startdatum
Undervisningsform
Klassrum
Nästa startdatum
Få mer information om programmet 👍

TE4-Gymnasieingenjör Produktionsledning, Samhällsbyggande

Gymnasieingenjör, Samhällsbyggande

Yrkesutbildning till gymnasieingenjör på Skanskagymnasiet

På Skanskagymnasiet i Växjö kan du som läser teknikprogrammet välja att läsa ett fjärde tekniskt år och utbilda dig till gymnasieingenjör. Det fjärde året på teknikprogrammet är en yrkesutbildning. Målet med utbildningen på Skanskagymnasiet är att allt du lär dig under din utbildning ska syfta till att du ska kunna gå direkt ut i arbetslivet.

Utbildningens innehåll

Under ditt fjärde tekniska år läser du totalt 900 poäng. På Skanskagymnasiet läser du gymnasieingenjörsutbildningen med profilen Samhällsbyggande. Profilen har inriktning produktionsledning inom bygg och anläggning och här fördjupar du dig i ämnen som byggprocessen, byggstyrning samt rit- och mätningsteknik.

APL en tredjedel av utbildningen

Praktik inom ett pågående projekt inom Skanska. Eftersom Skanska är rikstäckande finns det olika praktikorter runt om i hela Sverige. Där har du möjlighet att knyta kontakter och få en god inblick i arbetslivet och få en djupare förståelse för vad som väntar efter utbildningen.

Möjlighet till jobberbjudande

Som elev på Skanskagymnasiets gymnasieingenjörsutbildning har du goda chanser att bli erbjuden ett jobb som biträdande arbetsledare inom Skanska.

Sök från hela landet

Gymnasieingenjörsutbildningen på Skanskagymnasiet är öppen för ansökanden från hela landet. Ansöker gör du på Skanskagymnasiets hemsida.

Gabriella, TE4-Gymnasieingenjör

Är du intresserad och vill veta mer om TE4-Gymnasieingenjör Produktionsledning, Samhällsbyggande, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Kommande starter

1 tillgängligt startdatum

Höst

  • Klassrum
  • Växjö

Gymnasieexamen

Gymnasieingenjörsexamen. 

Reportage

Lär dig mer om Skanskagymnasiets internat

Skanskagymnasiet

Ingen dag är den andra lik på Skanskagymnasiets internat. Här ser fyrtio kreativa elever till att det händer saker hela tiden. Gemenskapen är stor och många tycker att de får en extra familj.

Möt eleverna på Skanskagymnasiet

Skanskagymnasiet

Läs om vad Kayla, Emma och Arvid tycker om Skanskagymnasiet i Växjö! Där pluggar du Teknikprogrammet: Samhällsbyggande och miljö, och får väldigt goda möjligheter till jobb direkt efter skolan. Det passar dig som vill plugga ett fjärde tekniskt år, få en karriär inom arkitektur eller vill utbilda dig till civilingenjörer i framtiden.

Ta kontakt med skolan

Gör en intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om TE4-Gymnasieingenjör Produktionsledning, Samhällsbyggande så kommer skolan att kontakta dig.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
Skanskagymnasiet
Trädgårdsgatan 26
352 34 Växjö

Teknikutbildning med riksintag på Skanskagymnasiet

Skanskagymnasiet ligger i Växjö i Kronobergs län och erbjuder ett Teknikprogram med inriktning samhällsbyggande och miljö. Här kan du även gå ett fjärde tekniskt år som leder dig till en karriär på Skanska. Skanskagymnasiet har riksintag vilket betyder att du...

Läs mer om Skanskagymnasiet och visa alla program.

Sponsrad