Visa gymnasium.se som: Mobil

Humanistiska programmet, Kultur

Skandinaviska Skolan i Madrid
Programinformation
Madrid
Humanistiska programmet

Om utbildningen

Humanistiska programmet, Kultur på Skandinaviska Skolan i Madrid

Läs Humanistiska programmet, Kultur i Madrid

Vill du plugga utomlands? Visste du att du som ska påbörja eller redan läser Humanistiska programmet på gymnasiet i Sverige kan fortsätta din utbildning på Skandinaviska Skolan i Madrid? Här får du uppleva den spanska kulturen och lära dig språket samtidigt som du slipper gå om ett år, eftersom kurserna du läser på Skandinaviska Skolan räknas in i din gymnasiexamen.

Bo i spansk värdfamilj och lär dig spanska på hög nivå

Som gästelev på Skandinaviska Skolan i Madrid bor du i spansk värdfamilj som ger dig inblick i det spanska familjelivet och hjälper dig utveckla ditt språk. På dagarna går du i skolan och läser spanska på din egen nivå, samt två olika kurser spanienkunskap.

Inriktning Kultur på Humanistiska programmet

Humanistiska programmet, inriktning Kultur ger dig kunskaper om hur människan skapar kultur och hur kultur påverkar människan. Du lär dig om detta genom att läsa kultur, litteratur, filosofi och psykologi och genom att beskriva, analysera och reflektera över kultur och kulturupplevelser.

Välkommen med din intresseanmälan!

Behörighet

För behörighet till Humanistiska programmet behöver du ha godkända betyg från grundskolan i svenska/svenska som andraspråk, matematik, engelska, geografi, historia, religion, samhällskunskap samt minst fem andra ämnen.

Gymnasieexamen

Humanistiska programmet leder till en högskoleförberedande gymnasieexamen.

Kontakta skolan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Humanistiska programmet, Kultur så kommer skolan att kontakta dig.

Skandinaviska Skolan i Madrid

Skandinaviska skolan i Madrid

Tänk dig en skola med svenska program och en gymnasieexamen som du får tillgodoräkna dig precis som i Sverige – men i Europas soligaste huvudstad! En skola omgiven av värme, god mat ett trevligt folk och det vackra spanska språket....


Läs mer om Skandinaviska Skolan i Madrid och visa alla program.

Kontaktuppgifter

Skandinaviska Skolan i Madrid

Camino Ancho 14
28109 La Moraleja Madrid

 Visa telefonnummer
www.escandinavo.com

Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information

Ta kontakt med skolan

För att få mer information om Humanistiska programmet, Kultur från Skandinaviska Skolan i Madrid, fyll i dina uppgifter:

Recensioner

Det finns inga recensioner än.