Visa gymnasium.se som: Mobil

Samhällsvetenskapsprogrammet, Beteendevetenskap

Sjölins Gymnasium Nacka
Programinformation
Nacka, Stockholm
Antal elever: 64 (år 1)
Samhällsvetenskapsprogrammet

Samhällsvetenskapsprogrammet, Beteendevetenskap

Samhällsvetenskapsprogrammet-Beteendevetenskap-Sjölins-gymnasium-NackaSamhällsvetenskapsprogrammet med inriktning Beteendevetenskap

På Sjölins Gymnasium Nacka kan du läsa Samhällsvetenskapsprogrammet med inriktning Beteendevetenskap. Programmet är högskoleförberedande och passar dig som vill lära dig mer om samhällsförhållanden i Sverige och övriga världen. Du får också lära dig mer om hur olika faktorer påverkar möjligheten att kunna skapa ett hållbart samhälle. Efter att ha gått Samhällsvetenskapsprogrammet har du en bred grund att stå på inför vidare högskole- och universitetsstudier.

Inriktning Beteendevetenskap

  • Ledarskap och org. 100
  • Kommunikation 100
  • Psykologi 2a 50
  • Samhällskunskap 2 100
  • Sociologi 100

Sjölinsprofil

  • Humanistisk och samhällsvetenskaplig specialisering 100
  • Entreprenörskap 100
  • Historia 2 100
Är du intresserad och vill veta mer om Samhällsvetenskapsprogrammet, Beteendevetenskap, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Videoreportage

På Sjölins gymnasium får du engagerade lärare, tydlig struktur och arbeta med case-metodik. Skolans mål är att du som elev ska växa som individ, nå bortom dina studiemål och trivas med dig själv. Pedagogiken är verklighetsbaserad och lektionerna en kombination av traditionell lärarledd undervisning och olika case. Välkommen till Sjölins i höst!

Behörighet

För behörighet till Samhällsvetenskapsprogrammet behöver du ha godkända betyg från grundskolan i svenska/svenska som andraspråk, matematik, engelska, geografi, historia, religion, samhällskunskap samt minst fem andra ämnen.

Ansökan

Ansök till Samhällsvetenskapsprogrammet, Beteendevetenskap

Som boende i samma kommun som Sjölins Gymnasium Nacka söker du till programmet via Gymnasieantagningen Stockholms län. Bor du i en annan kommun gör du ansökan via antagningskansliet i din hemkommun.
Postadress: Box 4404, 102 68 STOCKHOLM
Telefon: 08-58 00 80 00
E-post: gyantagningen@ksl.se

Gymnasieexamen

Samhällsvetenskapsprogrammet är högskoleförberedande.

Ta kontakt med skolan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Samhällsvetenskapsprogrammet, Beteendevetenskap så kommer skolan att kontakta dig.

Sjölins Gymnasium Nacka

Sjölins Gymnasium Nacka

På Sjölins gymnasium Nacka kan du läsa Ekonomiprogrammet, Naturvetenskapsprogrammet och Samhällsvetenskapsprogrammet. Gymnasieskolan ligger i Sickla och det tar bara några minuter att ta sig dit från Slussen, Värmdö, Tyresö och Södra Stockholm med buss eller tvärbana. Skolan ligger i ett...


Läs mer om Sjölins Gymnasium Nacka och visa alla program.

Kontaktuppgifter till Sjölins Gymnasium Nacka

Sjölins Gymnasium Nacka

Experimentgatan 7
131 54 Nacka

 Visa telefonnummer
www.sjolinsgymnasium.se


Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information

Ta kontakt med skolan

För att få mer information om Samhällsvetenskapsprogrammet, Beteendevetenskap från Sjölins Gymnasium Nacka, fyll i dina uppgifter:

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Reportage
Hannes & Alexandra läser natur p...
Sjölins Gymnasium Nacka

Hannes Risberg och Alexandra Nilsson går båda natur på Sjölins Gymnasium Nacka. De är nöjda med skolan, programmet och arbetssättet.
- Vi jobbar i case och det passar mig perfekt. Fler ämnen integreras i en uppgift och undervisningen känns mer lärorik och mycket roligare. Vi elever har ganska stort inflytande och kan ofta påverka hur vi ska examineras, säger Hannes.

Läs mer