Timi känner att han valt rätt

Sjölins Gymnasium Göteborg

Timi Latorraca går på Sjölins Gymnasium Göteborg och känner att han har valt rätt skola.

Timi på Sjölins Gymnasium i GöteborgMånga rekommenderade Sjölins Gymnasium för Timi Latorraca när det var dags att välja gymnasieskola. Flera av hans vänner gick på skolan och han är glad att han följde i deras fotspår.

– Det är en skön gemenskap på skolan som känns rätt liten trots att det går många elever här. Man stöter hela tiden på vänner och vänners vänner. Det är familjärt och redan efter ett år känner man igen de flesta.

– Lärarna är också väldigt trevliga och det är bra relationer mellan lärare och elever.

Läs mer om Sjölins Gymnasium Göteborg

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill bli kontaktad av Sjölins Gymnasium Göteborg.

Medlemslogin