International Baccalaureate

International Baccalaureate

Undervisningsform
Klassrum
Nästa startdatum
Undervisningsform
Klassrum
Nästa startdatum

Om utbildningen

International Baccalaureate Diploma Programme passar dig som är intresserad av språk, resor och vill gå ett internationellt program..

International Baccalaureate är ett internationellt erkänt gymnasieprogram som ger dig behörighet till högskolestudier i mer än 100 länder, inklusive Sverige. Studierna omfattar tre år där det första året är ett förberedande år med svenska nationella kurser, fast med engelska som undervisningsspråk.

Kommande starter

1 tillgängligt startdatum

Höst

  • Klassrum
  • Sigtuna

Gymnasieexamen

International Baccalaureate leder till en högskoleförberedande gymnasieexamen som ger dig behörighet att studera vidare både i Sverige men även i andra, främst engelsktalande, länder.

Ansökan

Ansök till International Baccalaureate

Du söker programmet via antagningskansliet Gymnasieantagningen Storstockholm. Om du bor i en kommun som antagningskansliet inte har hand om söker du istället via din hemkommun.

Kontaktuppgifter
Postadress: Box 4404, 102 68 Stockholm
Telefon: 08-58 00 80 00
Mejladress: gymnasieantagningen@storsthlm.se
Sigtunaskolan humanistiska läroverket
Manfred Björkquists allé 6
193 28 Sigtuna

Skolarbetet på Sigtuna humanistiska läroverket

Skolarbetet på skolan bygger på en humanistisk grundsyn där helheten är det primära. All kunskap, vare sig den hämtas ur klassiska skolämnen, idrott, skapande konstnärlig verksamhet eller fritidsverksamhet, hänger ihop. Helhetssynen ger också lärarna goda möjligheter att stimulera varje elevs...

Läs mer om Sigtunaskolan humanistiska läroverket och visa alla program.

Sponsrad