Visa gymnasium.se som: Mobil

Samhällsvetenskapsprogrammet, Samhällsvetenskap

Scandinavian School of Brussels
Programinformation
Bryssel
(5 Recensioner)
Samhällsvetenskapsprogrammet

Utbildningsinfo

Samhällsvetenskapsprogrammet (SA) på Scandinavian School of Brussels

Samhällsvetenskapsprogrammet är ett brett, högskoleförberedande program där du får läsa samhällsvetenskapligt relaterade ämnen, språk, beteendevetenskap samt medier, information och kommunikation. Programmet passar dig som vill lära dig mer om politik, internationella relationer, historia, relogion, etik mm.

På Scandinavian School of Brussels följer man den svenska läroplanen och du får individanpassad undervisning i små klasser. Att läsa ett högskoleförberedande program utomlands är en spännande möjlighet till personlig utveckling och kan vara meriterande när du sedan ska söka jobb eller studier efter gymnasiet!

Är du intresserad och vill veta mer om Samhällsvetenskapsprogrammet, Samhällsvetenskap, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Fortsatta studier

Efter Samhällsvetenskapsprogrammet på SSB har du behörighet att läsa vidare på de flesta högskolor och universitet runtom i världen.

Behörighet

För behörighet till Samhällsvetenskapsprogrammet behöver du ha godkända betyg från grundskolan i svenska/svenska som andraspråk, matematik, engelska, geografi, historia, religion, samhällskunskap samt minst fem andra ämnen.

Gymnasieexamen

Samhällsvetenskapsprogrammet (SA) ger en högskoleförberedande gymnasieexamen.

Kontakta skolan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Samhällsvetenskapsprogrammet, Samhällsvetenskap så kommer skolan att kontakta dig.

Scandinavian School of Brussels

Scandinavian School of Brussels

På Scandinavian School of Brussels blir din gymnasietid en upplevelse och ett minne för livet. I anslutning till en kvalitativ och kreativ studiemiljö finns möjligheten att bo på boardingen, i skolans slott Chateau d’Argenteuil. Skolan ligger i Waterloo, söder om...


Läs mer om Scandinavian School of Brussels och visa alla program.

Kontaktuppgifter

Scandinavian School of Brussels

Square d'Argenteuil 5
B-1410 Waterloo Brussels

 Visa telefonnummer
www.ssb.be


Recensioner

nöjd elev
          (5)
SSB är en liten och familjär skola där alla passar in. Man får dels en personlig men även väldigt lärorik undervisning. Lärarna finns där för en och de vill alltid att man ska prestera sitt bästa. Alla är supertrevliga och det är även en trevlig internationell atmosfär. Ett utbytesår i Belgien ger minnen för livet men även en familj bestående av...
Visa hela
Denise
          (5)
Jag har spenderat 6 härliga månader i Bryssel! Skolan ger en verkligen en verktygen för att lyckas och klara sig i arbetslivet. Lärarna är väldigt sympatiska och ger verkligen allt för att nå ens individuella mål. Jag har aldrig ångrat att jag kom hit, och hoppas verkligen att alla andra också vågar ta chansen! Vänner för livet samt och och bra ...
Visa hela
Isabella
          (5)
Otroligt rolig upplevelse med att bo på boarding och har också superbra lärare, rekommenderar starkt till vem som helst som är intresserad av att plugga utomlands i ett år!
Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information

Ta kontakt med skolan

För att beställa information om Samhällsvetenskapsprogrammet, Samhällsvetenskap, fyll i följande uppgifter: