Visa gymnasium.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas ditt gymnasieval? Vi samlar artiklar och information om coronviruset och skolan. Läs mer här!

Naturvetenskapsprogrammet, Naturvetenskap

Scandinavian School of Brussels
Programinformation
Bryssel
Naturvetenskapsprogrammet

Om utbildningen

Plugga naturvetenskap i Bryssel!

På Scandinavian School i Bryssel erbjuder man de tre nationella programmen Samhällsvetenskapsprogrammet (SA), Ekonomiprogrammet (EK) och Naturvetenskapsprogrammet (NA).

Väljer du Naturvetenskapsprogrammet får du en gymnasieutbildning som förbereder dig väl för vidare studier efter gymnasiet. Programmet passar dig som gillar biologi, fysik, kemi och matematik.

Är du intresserad och vill veta mer om Naturvetenskapsprogrammet, Naturvetenskap, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Fortsatta studier

Naturvetenskapsprogrammet (NA) är ett högskoleförberedande program som förbereder för vidare studier på universitet och högskola inom de flesta ämnen.

Behörighet

För behörighet till Naturvetenskapsprogrammet behöver du godkända betyg från grundskolan i svenska/svenska som andraspråk, engelska, matematik, biologi, fysik, kemi samt minst sex andra ämnen.

Gymnasieexamen

Naturvetenskapsprogrammet leder till en högskoleförberedande gymnasieexamen.

Kontakta skolan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Naturvetenskapsprogrammet, Naturvetenskap så kommer skolan att kontakta dig.

Scandinavian School of Brussels

Scandinavian School of Brussels

På Scandinavian School of Brussels blir din gymnasietid en upplevelse och ett minne för livet. I anslutning till en kvalitativ och kreativ studiemiljö finns möjligheten att bo på boardingen, i skolans slott Chateau d’Argenteuil. Skolan ligger i Waterloo, söder om...


Läs mer om Scandinavian School of Brussels och visa alla program.

Kontaktuppgifter

Scandinavian School of Brussels

Square d'Argenteuil 5
B-1410 Waterloo Brussels

 Visa telefonnummer
www.ssb.be


Recensioner

Snittbetyg: 3

Baseras på 2 recensioner.

anonym
(1)
När jag började på denna skola som boarding elev så var det en väldigt trevlig och rolig upplevelse. Boarding föräldrarna var snälla och trevliga samt alla lärare men under tidens gång så har allt förändrats då boarding är under all kritik då maten är riktigt dålig o boarding föräldrarna bryr sig inte om någonting, varmvattnet försvinner från t...
Scandinavian School of Brussels Kommentar:
Vår boarding har personal som är engagerade och som ställer upp för eleverna när helst de behöver., så det är tåkigt att höra att du inte är nöjd i år. När det gäller maten har vi en svensk kock som lagar varierad nordisk och internationell mat och många tycker den riktigt god. Rummen är stora och rymliga, även om rören syn eftersom det är e...
Visa hela
William
(5)
SSB är en otroligt bra skola
Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information

Ta kontakt med skolan

För att få mer information om Naturvetenskapsprogrammet, Naturvetenskap från Scandinavian School of Brussels, fyll i dina uppgifter:

Recensioner
Utbildningsrecensioner
(3,0)
Baseras på 2 recensioner.

Du kanske också är intresserad av: