Välkommen till S:ta Ragnhildgymnasiet!

S:ta Ragnhildgymnasiet är en liten gymnasieskola med knappt 300 elever. Här lär man känna varandra och det ger en fin sammanhållning och en god gemenskap. Här finns den arbetsro eleverna behöver för att lyckas bra med sina studier. Moderna och fina lokaler i vacker miljö bidrar också till den trivsel och fina anda som råder på skolan.

Fokus på språk och kvalitativ undervisning

Kunskap om och förståelse för andra kulturer och andra delar av världen är något S:ta Ragnhildgymnasiet lägger stor vikt vid och där är språkkunskaper förstås centrala. Förutom engelska läser eleverna 300 poäng språk. Idag erbjuder S:ta Ragnhildgymnasiet steg 1-5 i franska, spanska och tyska.

Visa alla utbildningar på S:ta Ragnhildgymnasiet

ragnhild.com

Snittbetyg: 3,2

Gurkan
skolan hade precis ett öppet hus då jag hjälpte till som guide för första gången det var så kul och det kom så mycket folk hit och kollade på skolan. vi som var guider fick jobba hårt för att hinna med att visa alla runt. S:ta Ragnhildgymnasiet är en superbra skola, lagom stor, nära till tåget och bra lärare. Vi ses på nästa öppet hus.
Naturelev
Jag går på Ragnhilds gymnasium men efter en kort period kände jag den otrevliga miljön. Men eftersom skolan har ett studieplan som är mycket annorlunda till resten av skolorna i Sverige är det omöjligt att man ångrar sig och flytta utan att förlora ett helt år och göra om ettan, dessutom brösta hela första året med ledningen som knappt skulle br...
Visa hela
en elev på ragnhild
Mycket dåliga lärare efter att de har gamla har slutat. Vanligt med kommentarer från lärare som berättar att allt är elevernas fel och oftast skippar lärarna att ha lektioner.

Skolrecensioner