Visa gymnasium.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas ditt gymnasieval? Vi samlar artiklar och information om coronviruset och skolan. Läs mer här!

Bygg- och anläggningsprogrammet, Måleri

S:t Martins gymnasium
Programinformation
Stockholm
Antal elever: 7 (år 1)
Bygg- och anläggningsprogrammet

Film

Elever som läser Finsnickeri, Frisör, Textil Design och Personbil berättar om varför de trivs bra på S:t Martins Gymnasium! 

Måleri på S:t Martins gymnasium

Om utbildningen

Bygg- och anläggningsprogrammet med inriktning Måleri 

Bygg- och anläggningsprogrammet med inriktning måleri är för dig som vill se synliga resultat och uppleva personlig utveckling på ett konkret sätt. Måleribranschen har under senare år fått ett uppsving. Om du har intresse och fallenhet för det ger vi dig stora möjligheter att utveckla denna teknik. Måleri är en utbildning som ger dig grundläggande kunskaper och färdigheter inom målaryrket

Yrkesexamen och högskolebehörighet

Du får kännedom om både moderna och traditionella målartekniker och du lär dig att självständigt planera och utföra ditt arbete. Målaryrket ställer höga krav på personligt ansvarstagande, eftersom vissa arbeten utförs i hemmiljö.

Utbildningen leder till yrkesexamen med möjlighet att uppnå grundläggande högskolebehörighet under din gymnasietid.  

Utbildning nära branschen

Du arbetar i moderna, nyrenoverade lokaler tillsammans med lärare som har hög kompetens inom yrkesområdet. Programmet har ett mycket nära samarbete med branschen. Vi gör studiebesök och under dina tre år har du minst 16 veckors APL (arbetsplatsförlagt lärande).

Elevpaket

Du kan köpa en verktygslåda från S:t Martins gymnasium, ett så kallat elevpaket, till ett mycket bra pris. Elevpaketet innehåller det material som du arbetar med under de tre åren hos oss samt vid hemuppgifter och din praktik. Om du väljer att inte köpa ett elevpaket får du låna verktyg från skolan för respektive moment i din utbildning.

Är du intresserad och vill veta mer om Bygg- och anläggningsprogrammet, Måleri, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Behörighet

För behörighet till Bygg- och anläggningsprogrammet behöver du ha godkända betyg från grundskolan i svenska/svenska som andraspråk, engelska, matematik samt minst fem andra ämnen.

Gymnasieexamen

Bygg- och anläggningsprogrammet leder till en yrkesexamen. För att få en högskoleförberedande gymnasiexamen behöver du få godkänt i engelska 6, svenska 2, svenska 3 alternativt svenska som andraspråk 2 och 3.

Ansökan

Ansök till Bygg- och anläggningsprogrammet, Måleri

Som boende i samma kommun som S:t Martins gymnasium söker du till programmet via Gymnasieantagningen Stockholms län. Bor du i en annan kommun gör du ansökan via antagningskansliet i din hemkommun.
Postadress: Box 4404, 102 68 STOCKHOLM
Telefon: 08-58 00 80 00
E-post: gyantagningen@storsthlm.se

Reportage

Hanna, Cassie och Erfan berättar om S:t Martins Gymnasium

Hanna, Cassie och Erfan berättar om S:t Martins Gymnasium

Läs mer S:t Martins Gymnasium

Hanna, Cassie och Efram läser helt olika utbildningar på samma skola! Hanna läser andra året på Hantverksprogrammet med inriktning Textil design. Cassie pluggar tredje året på på Bygg- och anläggningsprogrammet inriktning Måleri och Efran går fordonsprogrammet inriktning personbil på år 2.


Kontakta skolan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Bygg- och anläggningsprogrammet, Måleri så kommer skolan att kontakta dig.

S:t Martins gymnasium

S:t Martins gymnasium i Sundbyberg, Stockholm

S:t Martins gymnasium

S:t Martins gymnasium är ett yrkesgymnasium med sex olika inriktningar: frisör, stylist, måleri, finsnickeri, personbil och textil design. Skolans yrkesutbildningar leder till en yrkesexamen med möjlighet att uppnå grundläggande högskolebehörighet under din gymnasietid. Yrkesutbildningarna kan också leda till fortsatta studier...


Läs mer om S:t Martins gymnasium och visa alla program.

Kontaktuppgifter

S:t Martins gymnasium

Englalundavägen 8
171 41 Solna

 Visa telefonnummer
www.sundbyberg.se

Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information

Ta kontakt med skolan

För att få mer information om Bygg- och anläggningsprogrammet, Måleri från S:t Martins gymnasium, fyll i dina uppgifter:

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Reportage
Hanna, Cassie och Erfan berättar...
S:t Martins Gymnasium

Hanna, Cassie och Efram läser helt olika utbildningar på samma skola! Hanna läser andra året på Hantverksprogrammet med inriktning Textil design. Cassie pluggar tredje året på på Bygg- och anläggningsprogrammet inriktning Måleri och Efran går fordonsprogrammet inriktning personbil på år 2.

Läs mer

Du kanske också är intresserad av: