Visa gymnasium.se som: Mobil

Estetiska programmet, Musik - Singer/Songwriter

Rytmus Umeå
Programinformation
Umeå
Estetiska programmet
Klassrum
(Läs mer) Öppet hus
2021-12-08
2022-01-18
2022-04-27

Film

Musikelever med sina intrument

Om utbildningen

Studera Singer/Songwriter på Rytmus Umeå

På det Estetiska programmet med inriktning Musik på Rytmus Umeå får du som elev möjlighet att utveckla din förmåga att uppleva och tolka musik från olika synvinklar samt ditt musikutövande och konstnärliga skapande. Att göra musik är så mycket mer än att spela live, det handlar också om att spela in, producera och sprida musiken.

Singer/Songwriter

Här står skrivande och framförande av din egen musik i centrum! Som singer/songwriter är huvudinriktningen sång med gitarr och/eller piano som komp-instrument. Du får öva dig att skriva för många olika sammanhang. Du samarbetar ofta med produktionseleverna på skolan, vilket resulterar i både konserter och inspelningar.

Är du intresserad och vill veta mer om Estetiska programmet, Musik - Singer/Songwriter, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Behörighet

För behörighet till Estetiska programmet behöver du ha godkända betyg från grundskolan i svenska/svenska som andraspråk, matematik, engelska samt minst nio andra ämnen.

Gymnasieexamen

Estetiska programmet leder till en högskoleförberedande gymnasieexamen.

Ansökan

Ansök till Estetiska programmet, Musik - Singer/Songwriter

Du söker programmet via antagningskansliet Gymnasieantagningen för Västerbottens län. Om du bor i en kommun som antagningskansliet inte har hand om söker du istället via din hemkommun.

Kontaktuppgifter
Postadress: 922 81 Vindeln
Telefon: 0933-140 00 
Mejladress: gymnasieantagningen@vindeln.se

Reportage

Ebba på Rytmus

Ebba Gärd är 18 år gammal och går på Rytmus Örebro med inriktningen instrument/sång. Ebba var tvungen att flytta från Sandviken till Örebro för att gå på Rytmus - men det har det varit värt.Kontakta skolan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Estetiska programmet, Musik - Singer/Songwriter så kommer skolan att kontakta dig.

Rytmus Umeå

Rytmus gymnasium i Umeå!

Med sitt unika sinne för kreativitet, goda samarbeten och målsättning om att bli Sveriges bästa estetiska gymnasium – sticker Rytmus ut i det oändliga bruset av gymnasieskolor. Rytmus nisch är det estetiska och erbjuder därför det Estetiska programmet. I lärarlaget...


Läs mer om Rytmus Umeå och visa alla program.

Kontaktuppgifter

Rytmus Umeå

Umeå

 Visa telefonnummer
rytmus.se

Ta kontakt med skolan

För att få mer information om Estetiska programmet, Musik - Singer/Songwriter från Rytmus Umeå, fyll i dina uppgifter:

Vad vill du veta mer om?
Jag vill byta till er skola
Påminn mig om öppet hus
Jag vill skugga en elev / gå en prova-på-dag
Jag har en fråga
Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information

Reportage
Ebba på Rytmus
Rytmus Umeå

Ebba Gärd är 18 år gammal och går på Rytmus Örebro med inriktningen instrument/sång. Ebba var tvungen att flytta från Sandviken till Örebro för att gå på Rytmus - men det har det varit värt.

Läs mer