Rytmus Umeå

Rytmus gymnasium i Umeå!

Med sitt unika sinne för kreativitet, goda samarbeten och målsättning om att bli Sveriges bästa estetiska gymnasium – sticker Rytmus ut i det oändliga bruset av gymnasieskolor. Rytmus nisch är det estetiska och erbjuder därför det Estetiska programmet. I lärarlaget finns allt från Skivproducenter, Frilansmusiker till Arrangörer, Kompositörer och mycket mer!

Rytmus intar musikscenen i Umeå hösten 2022. Gör dig redo: fixa mikrofonen, stäm ditt instrument och följ med på en gymnasietid fylld av nyfikenhet för musik, gemenskap och studieutveckling.

Rytmus musikgymnasium har funnits sedan 1993, och finns på 5 orter från Malmö i söder till Borlänge i norr. Rytmus är ett musikgymnasium och erbjuder det högskoleförberedande estetiska programmet med inriktning musik.

Efter en utbildning hos Rytmus kan du plugga vidare på högskola, eller syssla med något helt annat. Flera av deras elever arbetar aktivt inom musikbranschen som låtskrivare, producenter eller verksamma artister. Andra elever väljer att utbilda sig till andra yrken som: läkare, poliser, tandhygienister eller lärare. Valet är ditt!

Clinics

På Rytmus öppnar vi gärna dörren för branschens aktörer som inspirerar oss och ger oss kunskaper om livet utanför skolan. Därför anordnar alla våra skolor clinics med gästföreläsare från musikbranschen. En clinic är en inspirerande workshop där du får lära dig genom att göra.

Är du intresserad och vill veta mer om Rytmus Umeå, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan. Visa alla utbildningar på Rytmus Umeå

Välkommen på öppet hus!

Varmt välkommen att besöka oss på öppet hus. På vår hemsida hittar du information och videos där elever, rektor och lärare svarar på vanliga frågor. Under öppet hus har du möjlighet att ställa alla dina frågor om vår skola!

Information med anledning av covid-19

Rytmus följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer samt AcadeMedias riktlinjer för att bromsa smittspridningen av covid-19. Våra öppna hus kommer hållas enligt de regler och riktlinjer som finns. Håll dig uppdaterad på vår hemsida för information om ändringar kring öppet hus för just vår skola.

Varmt välkommen följande datum:

Datum:   2021-11-17    Tid:   17:00 - 19:00
Datum:   2021-12-08    Tid:   17:00 - 19:00   Digitalt öppet hus
Datum:   2022-01-18    Tid:   17:00 - 19:00
Datum:   2022-04-27    Tid:   17:00 - 19:00

Reportage

Ebba på Rytmus

Ebba Gärd är 18 år gammal och går på Rytmus Örebro med inriktningen instrument/sång. Ebba var tvungen att flytta från Sandviken till Örebro för att gå på Rytmus - men det har det varit värt.

Rytmus Umeå Facebook

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill bli kontaktad av Rytmus Umeå.

Rytmus Umeå

Umeå

rytmus.se

För att få mer information från Rytmus Umeå, fyll i dina uppgifter:

Vad vill du veta mer om?
Jag vill byta till er skola
Påminn mig om öppet hus
Jag vill skugga en elev / gå en prova-på-dag
Jag har en fråga