Estetiska programmet, Musik - Instrument/sång

Rytmus Malmö
Programinformation
Malmö
Antal elever: cirka 180 (.)
Estetiska programmet
Klassrum
  • Antagningspoäng: 135,0
    (medelvärde: 224,8) * statistik från 2022
(Läs mer) Öppet hus
2023-05-04
Estetiska programmet, Musik - Instrument/sång

Estetiska programmet, Musik - Instrument/sång

Studera Instrument/Sång på Rytmus Malmö

Vässa ditt sätt att spela eller sjunga!
Den här grenen fokuserar på ditt huvudinstrument och hur du använder det både enskilt och tillsammans med andra i olika gruppsammanhang.

Vill du lägga fokus på ditt huvudinstrument och spela tillsammans med andra i ensemble? Här får du de bästa förutsättningarna för att bli så bra som du kan bli. Många elever som läser grenen väljer dessutom till ett bi-instrument i sina individuella val för att bredda sig.

Hitta ditt personliga uttryck
Vi jobbar utifrån elevens förutsättningar och fångar upp och utvecklar varje enskild elevs unika röst eller spel. Stort fokus läggs på att du ska hitta ett eget personligt uttryck. Du kommer att bredda dig musikaliskt och jobba med många olika musikstilar allt från blues och jazz till RnB, hiphop och modern pop.

Spela tillsammans i ensemble
Inom den här grenen jobbas det också mycket sceniskt, såväl inom den enskilda undervisningen som i gruppsammanhang. Att stå på olika scener och genomföra många konserter ger dig bra scenvana och även grundläggande kunskaper i att arrangera konserter.

Efter gymnasiet
Efter dina studier på Rytmus har du en stabil grund att stå på för ditt fortsatta artisteri. Du får även högskolebehörighet och möjlighet att studera vidare på universitet eller högskola. Kanske vill du fortsätta studera musik eller gå mot en helt annan bransch? Möjligheterna är många!

Läs mer om utbildningen på vår hemsida: 

Är du intresserad och vill veta mer om Estetiska programmet, Musik - Instrument/sång, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Behörighet

För behörighet till Estetiska programmet behöver du ha godkända betyg från grundskolan i svenska/svenska som andraspråk, matematik, engelska samt minst nio andra ämnen.

Videoreportage

Ansökan

Ansök till Estetiska programmet, Musik - Instrument/sång

Du söker programmet via antagningskansliet Gymnasieantagningen Malmö. Om du bor i en kommun som antagningskansliet inte har hand om söker du istället via din hemkommun.

Kontaktuppgifter
Postadress: Besöksadress: Storgatan 20, Postadress: Gymnasie- och vuxenutbildningsförvaltningen, Malmö stad, 205 80 Malmö
Telefon: 040-34 33 90 
Mejladress: antag@malmo.se

Gymnasieexamen

Estetiska programmet är högskoleförberedande.

Ta kontakt med skolan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Estetiska programmet, Musik - Instrument/sång så kommer skolan att kontakta dig.

Rytmus Malmö

Rytmus musikgymnasium i Malmö

Rytmus musikgymnasium är en unik skola fylld av kreativa samarbeten med en tydlig målsättning att vara ett av Sveriges bästa estetiska gymnasier. Inom utbildningen strävar vi hela tiden efter att vara verklighetsförankrade och aktuella i såväl de estetiska som teoretiska ämnena....


Läs mer om Rytmus Malmö och visa alla program.

Kontaktuppgifter till Rytmus Malmö

Rytmus Malmö

Barkgatan 8
21422 Malmö

 Visa telefonnummer
rytmus.se

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Ta kontakt med skolan

För att få mer information om Estetiska programmet, Musik - Instrument/sång från Rytmus Malmö, fyll i dina uppgifter:

Vad vill du veta mer om?
Jag vill byta till er skola
Påminn mig om öppet hus
Jag vill skugga en elev / gå en prova-på-dag
Jag har en fråga
Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information

Reportage
Marianna pluggar på Rytmus

Marianna Winther Nagata flyttade till Rytmus i Malmö från Färöarna. Nu ser hon fram emot livet efter studenten för att syssla med musik.

Läs mer
“Att välja Rytmus Malmö var en a...
Rytmus Malmö

Kevin Dahlskog, är 17 år och går Singer Songwriter på Rytmus Malmö. Kevin bestämde sig tidigt för att gå på Rytmus Malmö.

Läs mer